Kezdőlap AKTUÁLIS 84 éves férje megtanulta, hogyan kell sminkelni, hogy kifesthesse vak feleségét. Az...

84 éves férje megtanulta, hogyan kell sminkelni, hogy kifesthesse vak feleségét. Az eredménytől mindenkinek tátva maradt a szája!

A 83 éves, Írországból származó Mona Monahan látása egyre romlik és az orvosok előrejelzése szerint egy nap teljesen el fogja veszíteni azt. A férje, Des azonban szeretné, hogy felesége továbbra is a legjobb formáját hozhassa, még akkor is, ha már nem látja magát a tükörben.

“Mona látása egyre romlik és egy nap teljesen elsötétül előtte a világ. Így a sminkjét sem fogja tudni elkészíteni. Arra gondoltam, hogy minél hamarabb megtanulom a sminkelést, annál jobb.” – mondta Des.

A pár rendszeresen eljárt az egyik helyi bevásárlóközpontba, hogy ott sminkes leckéket vehessenek. Mr. Monahan ma már magabiztosan tudja sminkelni kedvesét, rúzst, szemceruzát és bronzosítót is használ.

“Des olyan smink eszközöket használ, amiket és nem is tudtam, hogyan kell. Ugyan már nem látom a különféle árnyalatokat, de tudom, hogy Des-nek köszönhetően mindig szép a sminkem.” – jegyezte meg Mona.

Des Rosie O’Driscoll sminkestől vette a leckéket. Rosie mondta, hogy mit kell csinálni és Des követte az utasításokat. Napi szinten találkoztak és igazán jó barátság alakult ki közöttük. Rosie minden egyes alkalommal valamilyen tanáccsal látta el Des-t.

“Már több, mint fél éve kezdtem a leckéket és olyan magabiztosan sminkelek, hogy akár saját tanfolyamot is indíthatnék.” – mondta Des.

Des és Monda története nem csak az igaz szeretet példája, de azt is bizonyítja, hogy mindegy hány évesek vagyunk, új képességeket bármikor elsajátíthatunk, ha van bennünk elég elszántság.

tudasfaja.com

loading...