Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 70 daganat tűnt el a férfi testéből egy új kezelésnek köszönhetően

70 daganat tűnt el a férfi testéből egy új kezelésnek köszönhetően

Legyőzzük a rákot? Itt a szenzációs bizonyíték! A 47 éves Ian Brooks a Non Hodgkin Lymphoma (nyirokrák) ritka változatában szenvedett, orvosai pár hetet adtak neki, miután semmilyen kezelés nem segített.

Utolsó esélyként kipróbálta a Brentiximab Vedotin nevű gyógyszert, amelynek hatóanyaga belülről pusztítja el a rákos sejteket. A kezelés hatására mintegy hetven rákos daganat tűnt el a férfi testéből három hónap alatt.

A röntgenfelvétel jól mutatja a különbséget. Az elsőn a gyakorlatilag már halottnak nyilvánított férfi teste látható tele sötét foltokkal, ezek a rákos daganatok. A másikon a foltok eltűntek, illetve maradt három, ezek Brooks veséi és a húgyhólyagja.
Mr. Brooks gyógyulása csodával határos, de korai még a határtalan optimizmus.

A Brentiximab Vedotint egyelőre csak kísérletekben alkalmazzák, olyan betegeknél, akiknek már nincsen semmi vesztenivalójuk, és önként jelentkeznek. Eddig az esetek harmadában értek el jelentős eredményt, ugyanakkor a gyógyszer Vedotin nevű hatóanyaga súlyos, akár életveszélyes agykárosodást is okozhat. A kezelést Nagy-Britanniában már támogatja a tébé, mert 2012 óta engedélyezett Európában.

forrás:dieta.net

loading...