Kezdőlap AKTUÁLIS 7 stílusbaki, amitől kövérnek és idősebbnek tűnsz majd!

7 stílusbaki, amitől kövérnek és idősebbnek tűnsz majd!

Meg sem gondolnád, mennyire könnyű olyan “végzetes” stílusbakit elkövetni, amitől azonnal idősebbnek és kövérebbnek látszol majd!

Lássuk a 7 legdurvábbat, amit ha tehetsz, inkább kerüld el!

1. Túl sok fekete

Bár passzol mindenhez és minden megjelenéshez jó választás lehet, de a kor előrehaladtával a bőrünk egyre világosabbá válik, amit a fekete aránytalanul kiemel. Emiatt egyre jobban kitűnnek majd a bőr egyenetlenségei, valamint a ráncok. Ha festésre szorul a hajunk, igyekezzünk valami világosabb barna színt választani és ruhatárunkat is a vidámabb színek jellemezzék, és ez által máris legalább 5 évvel fiatalabbnak tűnhetünk.

2. Rossz méretek

Ha nagyobb méretű ruhát választasz csak azért, hogy a tested hiányosságait leplezd, akkor bizony nagyot hibázol! A nagyobb ruhadarabokban még kövérebbnek tűnhetünk.

3. Hosszú szoknya

Ha a lábaidat szeretnéd takargatni, a hosszú szoknya mellett voksolj, hanem válassz térdközépig érőt, melyek sokkal jobban mutatnak és fiatalosabb hatást is keltenek.

4. Jó szemüveg

Ha nem megfelelő szemüveget választasz, az arcod előnytelen vonásaira hívod fel a figyelmet. Ezért ha állandó jelleggel kell viselnünk, akkor ne essen a választás az első kezünkbe kerülő keretre, hanem fontoljuk meg és válasszunk az arcformánkhoz és személyiségünkhöz illő szemüvegkeretet.

5. Kövesd a stílusod!

Ne mindig az aktuális divathoz igazodj, hanem keverd azt a te saját stílusoddal, amiben valóban jól érzed magad! Igyekezzünk olyan kiegészítőket vásárolni, melyek megfelelnek korunknak és stílusunknak, és ez is elég lehet ahhoz, hogy „trendik” legyünk.

6. Magassarkú

Ha van rajtad néhány plusz kiló, felejtsd el a magas sarkút, még akkor is, ha ez jelenleg bármennyire is divatos.

7. Sál + kendő

Bár nagyon elegáns, mégis légy kreatív a viselésük során. Ne tekerjük őket egyszerűen a nyakunk köré, hiszen köthetjük akár a csuklónkra is, ezáltal egy selyem karkötő benyomását keltve. Tartsuk szem előtt, hogy a táskánk színe passzoljon a kiválasztott kendő színével.

loading...