Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG 6 sminkelési tipp a szemüveges nők számára

6 sminkelési tipp a szemüveges nők számára

Minden nőnek ajánlott egyszer elmennie egy jó szakemberhez, aki beavatja a számára legmegfelelőbb sminkelési praktikákba. Jól sminkelni nem egyszerű dolog, ráadásul a szemüveget viselők sokkal nehezebb helyzetben vannak. Íme, néhány tipp a szemüveges nők számára.

 

 

 

 

1. Határozottan ki kell emelni a szemhéjat és a szem vonalát

2. Ha a szemüveg kerete vastagabb a szemhéjpúder legyen intenzívebb, a tussal és szemceruzával kihúzott vonal pedig vastagabb. Az alsó vonalnál használjunk egy könnyű pírt vagy egy halványabb ceruzát. A szemkontraszt kiemelése fontos.

3.Ne használjunk műszempillát

4. Mivel a műszempilla hosszabb, mint az eredeti, sérteni fogja a szemüveg lencséjét, zavarni fog a pillogtatásban. Használjunk fekete szempilla spirált.

5. A sminkelés legfontosabb lépése a ráncok eltakarása. A szemüveg még jobban kiemeli a szem alatti karikákat, az elszíneződést és a ráncokat. Alapozzunk megfelelően.

6. Nincs annál zavaróbb, ha a sminkelés nyomokat hagy a szemüveg kereten. Miután végeztünk a sminkeléssel, távolítsuk el a fölösleges alapozót egy nedves szivaccsal, leginkább az orr- és az arccsontról. Nem kell aggódni, a bőrünk egészséges színt kap, ha ezután egy áttetsző púderrel kenjük be.

szemüveges nők smink tippek

7. Ne hanyagoljuk el a szemöldököt sem. A szemüveg több mindent kiemel rajtunk, mint gondolnánk. A szemöldököt fésüljük át egy színtelen szempilla spirállal, hogy a megfelelő helyen álljanak a szálak.

8. Az erősebben kontúrozott ajak jól talál a szemüveghez. Ehhez alkalmazzunk egy ciklámen vagy narancssárgás árnyalatú rúzst.

Szerző: tudasfaja.com

loading...