Kezdőlap Egyéb 6 dolog, amitől egy nő beléd habarodik

6 dolog, amitől egy nő beléd habarodik

Sokszor megesik velünk, hogy fülig szerelmesek leszünk valakibe, miközben fogalmunk sincs, vajon miért olyan vonzó a másik. Ráfogjuk az egészet a kémiára, pedig gyakran egészen más, kézzel fogható okok állnak a háttérben. Vajon mitől bolondulhat beléd?

Az öltözködésed

Bár nem a ruha teszi az embert, mégis ez az egyik elsődleges látnivaló, amit felfedezünk a másikon.
A hölgy sem feltétlenül azt fogja rajtad figyelni, hogy milyen márkás és drága ruhákat hordasz (rengetegen még a férfi márkák javát sem ismerik), hanem az összhang az, ami meghatározza a rólad kialakított képet.
Mennyire tiszták, egymáshoz passzolóak a ruháid, továbbá mennyire állnak jól a korodhoz, és testalkatodhoz mérten.

A hangod

A mély, határozott férfihangot egyenesen imádják a nők, aminek nem csak tetszés szinten van kézzel fogható oka.
Kutatások bizonyították, hogy a mélyebb hanggal bíró férfiak szervezetében magasabb a tesztoszteronszint, ami tudat alatt is vonzza a nőket, miközben a hang tulajdonosát sokkal magabiztosabbá, sármosabbá teszi.

E két tényező összeadódása eredményezi a tudattalan vonzalmat.

Az illatod

Akadnak olyan parfümök, amelyek feromon-dúsításon estek át, ezáltal zsigereinkben hatnak ránk, és a közvetlen közelünkben levőkre.
S bár nem feltétlenül kell, hogy ilyen módszerrel babonázd meg a kiszemeltet, egyeseket néhány illat annyira vonz, hogy megfoghatatlan kötődést éreznek, miközben a társaságodban tartózkodnak.
A személyiségedhez és célodhoz passzoló parfüm kiválasztása tökéletesen kiegészíti a vonzerődet.

A mosolyod

Nem csak a férfiak olvadnak el teljesen egy jól irányzott női mosolytól, hiszen ugyanígy a nők is kedvelik a vidám, humoros férfiakat, akik nem szégyellnek mosolyogni, ha jó kedvük van.
S hogy mi kell mindehhez?
Friss lehelet, ápolt fogak és felszabadultság – ezen alapfogalmak máris megalapozzák, hogy pluszponttal indulj a választott hölgynél.

A férfias személyiséged

Nehéz pontosan megfogalmazni, milyen a tökéletes férfi, hiszen azt sem könnyű leírni, milyen lenne külsőre, s belsőre álmaid nője.
Ugyanakkor egyértelmű, hogy az, aki talpig férfi, sokkal könnyebben talál maga mellé partnert, mint aki inkább haverként közeledik a nők felé. A gyengébbik nemnek mindig éreznie kell a határozottságodat, miközben biztonságban érezhetik magukat a társaságodban.
Ha te vagy a kezdeményező, céltudatos fél, akkor sokkal szívesebben fog rajtad megakadni a szemük, mintha folyton átadnád az irányítás lehetőségét.

A férfias vonásaid

Nem csak a személyiségedben mutatkozhat meg a vonzerőd, hanem a külső jegyeidben is.
Minden nőnek más tetszik, így nem mondhatjuk egyöntetűen, hogy csak és kizárólag a kigyúrt, vagy éppen a mackós férfiaknak lehet sikerük. A hangsúly mindenekelőtt a férfias vonásokon van, amiken megakad a nők szeme, pedig talán nem is gondolnád fontosnak őket. Ilyen lehet akár a frissen borotvált (vagy éppen borostás) ádámcsutka, az izmos felkar, a deltaalkat, a szépen igazított haj, vagy éppen a nyitott, laza testtartás.

forrás:men.hu
loading...