Kezdőlap EZOTÉRIA 6 dolog amit meg kell tenned, ha boldog akarsz lenni

6 dolog amit meg kell tenned, ha boldog akarsz lenni

Nézd meg mi történik veled, ha követed az alábbi 6 pontot. Boldog akarsz lenni? Csak tégy egy próbát, és meglátod, megéri!

1.Soha ne bánd mások sikereit!

Ne nézd mit tesznek mások. Senki sem jobb tőled, tanuld meg a saját utad járni. Sokszor rosszul érezzük magunkat, mert mások életét akarjuk élni, holott nem vesszük észre a boldogságot a sajátunkban. Csak a külvilágra figyelünk, ami hiba! Fejezd be az összehasonlítást, és koncentrálj önmagadra. Egyedül a belső hangra figyeljünk, más nem számít. Próbáljuk azt tenni, ami boldoggá tesz minket.

2.Légy összhangban önmagaddal!

Amikor sikerül elkülöníteni önmagad másoktól, meglásd mindenki tisztelni fog, de a legfontosabb: te is önmagad. Hogyan érhető ez el? Mindig mondj igazat, mindig légy őszinte. Az emberek nem ismerik, nem élik az életed. Ne rágódj azon mit mondtak vagy mondanak rólad, tanulj meg felejteni, és meg lesz a lelki békéd.

3.Higyj abban, amitől mások boldogok!

A boldogtalan emberek mindig azt nézik, másnak mi van, és neki mi nincs… Az igazság az, nincs többre szükségünk, mint amink van. Ne törd össze a lelki békéd irigységgel… Ha most boldogtalan vagy, az nem mások hibája. Keress egy okot a mosolyra, és hagyd hogy megnevettesse a lelked is.

4.Engedd el a haragot!

Szenteld ezt a napot arra, hogy minden múltbeli haragot, rossz emléket elengedsz. Állj a zuhany alá, és képzeld el, hogy “arany esővel” zuhanyzol. Mosd le magadról a rossz dolgokat, hagyd, hogy a vízzel együtt a lefolyóba menjenek. Ami a múltban történt, az életed része, a boldogságod alapköve. Ne bánkódj a múlton, inkább építsd a jövődbe!

5.Hagyj időt önmagadnak!

Addig nem tudsz pozitívan töltekezni, amíg a rossz emlékeket el nem engeded. Ne zárd be a könyvet, csak lapozz tovább. Ha elhívnak egy jó programra, ragadd meg! Használd a személyeket kötélnek, hogy felmászhass a mélyből a csúcsra. Ez most az ők és a te feladatod.

6.Ismerd el az igazat!

Ez a legtöbb ember problémája, hogy nem vallják be ha tévednek, mert kudarcnak ismerik el. De miért? A tévedés, a hiba nem veszteség, hanem tanulság, amivel gazdagabbak lehetünk. Fel kell ismerni: minden a mi javunkat szolgálja, ez önmagunk megismerése.

szerző:tudasfaja.com

loading...