Kezdőlap AKTUÁLIS 5 összebújós film a esős őszi estékre! Igaz történetek alapján születtek!

5 összebújós film a esős őszi estékre! Igaz történetek alapján születtek!

Amint lehűl az időjárás egy kicsivel többet időzünk bent a lakásban, esténként is inkább összebújunk egy takaró alá, és megnézünk valami kellemes filmet. Most olyan romantikus filmeket ajánlunk, melyek tökéletesek az összebújáshoz.

1.Fogadom

Az újdonsült házaspár még alig van túl a mézes heteken, amikor Paige, a feleség balesetet szenved, és kómába esik. Később aztán felépül, de az emlékezete megsérült, és nem tudja felidézni az elmúlt 18 hónapot, pont azt, amikor megismerkedett férjével, Leoval. A férj pedig mindent megtesz azért, hogy visszatérjen a feleség emlékezetet. A filmet egy hasonló, valós történet ihlette, amelyben a feleség emlékezete sosem tért vissza, de újra szerelmes lett férjébe.

2.A mindenség elmélete

Ez a film Stephen Hawking életét dolgozza fel. Láthatjuk, hogy milyen nehéz időszakon mentek át a feleségével, amikor kiderült, hogy gyógyíthatatlan beteg, és le fog bénulni. A betegségre a kapcsolatuk hajnalán derült fény, azonban ez sem tántorította vissza Janet, úgy döntött, hogy egy életen át kitart Hawking mellett, és feleségül megy hozzá. A filmbeli alakításáért Eddie Redmayne-t Oscar-díjjal jutalmazták.

3. Ízek, imák, szerelmek

A film könyv változata ezelőtt néhány évvel bestseller volt, a könyvesboltok vezető listájának élén állt. Csak úgy kapkodtak utána a romantikus lelkületű olvasók, akik egy kis csodára vágytak a szürke hétköznapokban. Sokak örömére hamarosan film is született belőle. Liz történetei, magánéleti problémái ismerősek lehetnek bárki számára, a különbség viszont az lehet, hogy míg ő felismeri, és a nagyvilágban keres segítséget, mások otthon ülnek a megszokott mocsárban, szenvednek, és panaszkodnak. A világkörüli út során nem csak a boldogságot, de a szerelmet is megtalálja. Elizabeth Gilbert, a könyv szerzője tényleg átélte ezeket a csodálatos kalandokat.

4.Távol Afrikától

Egy dán írónő (Meryl Streep alakításában) Afrikába költözik üzleti okok miatt, ahol megismerkedik egy igencsak szívdobogtató vadásszal, Denys-szel. Bár nagyon ellentétes személyiségek, és sokszor forrnak közöttük az indulatok, de végül természetesen, ahogy az lenni szokott, egymásba szeretnek. A film Oscar-díjat is kapott, érdemes megnézni.

5.Az új világ

John Smith kapitány Amerikából való visszatérte után íródott könyvei alapján készült a film. A férfi azért ment expedícióra Amerikába, hogy megharcoljon a vidéken élő indiánokkal, azonban nem minden úgy sült el, ahogy azt tervezte. A férfi megismerkedett a gyönyörű hercegnővel Pocahontas-szal, és beleszeretett. A történet valós alapok szerint készült.

tudasfaja.com

loading...