Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 4 ősi japán titok, ami megőrzi a karcsúságot és hosszú, egészséges életet...

4 ősi japán titok, ami megőrzi a karcsúságot és hosszú, egészséges életet biztosít!

A nyugati orvostudomány szerint a következő 3 dolgot kell tudni, ha fogyni szeretnénk:

  • az étrend 80-90 százalékban fontos, ha fogyni szeretnénk
  • sokat számít a rendszeres testmozgás
  • és ha már testmozgás, akkor érdemes kipróbálni a kardió edzést is

És ahhoz, hogy egészségesek maradjunk, fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, az aktív életmód, és a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás. Azonban ez kultúránként, nemzetenként változhat.

Most következzen a japánok 4 technikája, amitől fittek, karcsúk és egészségesek leszünk. Azért fontos a japán módszer ismertetése, mert a WHO kimutatásai szerint a szigetországban a legmagasabb a világon az átlagéletkor, tehát itt tudnak valamit az egészségről.

Akkor íme, a 4 ősi japán technika!

1. Fontos a melegség

Az ételek, amelyeket elfogyasztunk, energiává alakulnak át a szervezetünkbe. A japánok szerint télen ezért kiemelten fontos, hogy nyers zöldségek és gyümölcsök mellett meleg ételt is fogyasszunk, mert így a szervezet minden tápanyagot megfelelően fel tud használni, illetőleg le tud bontani.

2. Ne igyunk semmit étkezés alatt

A japánok úgy gondolják, hogy az emésztésre negatív hatással van, ha az étkezés ideje alatt folyadékot fogyasztunk, mivel ennek hatására lehűl a gyomor belső hőmérséklete, és gyengül a gyomorsav feloldó képessége is, így az emésztés több időbe fog telni.

3. Ha sokat eszünk, úgy fogunk kinézni, mint a szumósok

Bárhogy és bármennyit is mozogjunk, ha nagyon sokat eszünk, el fogunk hízni. És ezt fokozzák a gyorséttermi kaják, valamint az édesítőszert tartalmazó üdítők. Tehát ha egészségesek és vékonyak szeretnénk maradni, ezektől a rossz szokásainknak búcsút kell intenünk.

4. A forró fürdők meghosszabbítják az életet

A rendszeres forró fürdők megnyugtatják a testünket, beindítják a vérkeringést és ezz
el együtt a zsírégetést, az emésztést, és a bőrünk is újjászületik. A japán úgy tartják, hogy egy egészséges fürdés, 37-40 Celsius fokos vízben a leghatásosabb.

Szerző: tudasfaja.com

loading...