Kezdőlap EZOTÉRIA 3 csillagjegy, akiknek október második felében gyökeresen megváltozik a szerelmi élete!

3 csillagjegy, akiknek október második felében gyökeresen megváltozik a szerelmi élete!

Októberben a Vénusz igen erős hatással lesz az érzelmi életünkre, olyan fordulatok következnek be, melyekre talán egyáltalán nem is számítottunk. Leginkább az alábbi 3 csillagjegy életében várható gyökeres változás!

Ha az alábbi csillagjegyekhez tartozol, légy figyelmes a hónap második felében!

Bika

Érzelmileg kissé megterhelő időszak vár rád, próbálj néha egy kicsit gondolkozni, mielőtt döntést hoznál. Jobb ha nem alkalmazod “ami a szívemen, az a számon”-elvét ebben a hónapban. Ha ingoványos talajra jutott a párkapcsolatod, az is lehetséges, hogy a válás ötlete is felmerül. Egy dolgot jó, ha szem előtt tartasz: légy határozott, minden körülmények között tarts ki a véleményed mellett!

Rák

Az önvizsgálat időszaka vár rád, jó, ha egy kicsit befele fordulsz, és eldöntöd, hogy tulajdonképp mi is az, ami igazán fontos számodra. A nem működő, megfáradt baráti kapcsolataidat jobb ha felszámolod, mert inkább negatív hatással vannak rád, mint pozitívval. Ha a családod, szüleid nem fogadják el a partneredet, a hónap végén sajnos komolyabb vitákra is számíthatsz ezzel kapcsolatosan.

Bak

A Telihold nagyon befolyásolja az érzelmeidet, néha alig tudsz uralkodni már magadon. A legjobb, amit tehetsz, hogy a tiltakozás helyett inkább elfogadod, hogy ez most egy ilyen időszak az életedben. Vigyáznod kell, hogy kivel, hogyan beszélsz, hiszen egy felfokozott érzelmi állapotban könnyen megsérthetsz bárkit. Ez leginkább a párkapcsolatodra érvényes, ha el szeretnéd kerülni a vitákat, légy egy kicsit kedvesebb.

tudasfaja.com

loading...