Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 27 latin-amerikai ország vezeti be a Transzcendentális Meditációt

27 latin-amerikai ország vezeti be a Transzcendentális Meditációt

Oktatási-rehabilitációs program keretében 27 latin-amerikai ország vezeti be a nagysikerű tudatalapú oktatási programot, melynek része a Transzcendentális Meditáció. A TM-et a diákok a pedagógusokkal együtt, a tanítási időben – a tanrend részeként – gyakorolják.

A Terápiás Közösségek Latin-Amerikai Föderációja nevű szervezet elnöke, Gabriel Mejia Atya a legutóbbi kongresszuson felhívással fordult az összes latin-amerikai ország vezetőjéhez. A kolumbiai lelkész alapítványa, a Fundación Hogares Claret 54 szociális-oktatási központot működtet Kolumbia 8 városában. A központokban közel 10 ezer hátrányos helyzetű, a társadalom perifériájára sodródott kolumbiai gyermek él – a gyermekek mindegyike gyakorolja a Transzcendentális Meditációt. Mejia Atya felhívásában a 30 éves tapasztalatára hivatkozott.
A lelkész javaslatát lelkesen fogadták, és sok ország hivatalosan kérte a program elindítását. Mejia Atya szervezésében egy külön koordinációs szervezet hoztak létre. Jelenleg a TM-oktatók vonatokkal történő szállítását szervezik.

forrás:meditacio.blog.hu

loading...