Kezdőlap AKTUÁLIS 24 évesen halt meg a magyar válogatott kajakos – megrendítő Facebook-posztban búcsúzik...

24 évesen halt meg a magyar válogatott kajakos – megrendítő Facebook-posztban búcsúzik tőle a szövetség

Elhunyt a korábbi magyar válogatott kajakos, Tóth Attila Márk – közölte a gyászhírt a Magyar Kajak-Kenu Szövetség közösségi oldalán.

Így emlékeztek a sportolóra:

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy hosszú, kitartó, emelt fővel viselt küzdelem után Tóth Attila Márk, az MTK, majd a KSI SE hajdani fiatal kajakosa eltávozott közülünk.

Attila eredményei között nem szerepeltek nagy versenyek, nagy győzelmek, de amikor megadatott Neki, büszkén húzta fel a válogatott mezét. Közöttünk nőtt fel, a mi életünket élte, a mi értékeink voltak életének zsinórmértékei.

Az elmúlt években a szövetségben dolgozott, az ő munkájának köszönhető, hogy sikerrel indította el a sportág a kajak-kenu shopot. A kajakozás volt számára az élet iskolája, edzői voltak a tanítómesterei, és a jövőjét is itt képzelte el.

Ezek az álmok most, egy napsütötte februári délutánon végleg szertefoszlottak. Távozásával elvesztettük csibészes mosolyát, pajkos lelkét és a sportágunkért dobogó szívét. De egyben küldetést is kaptunk Tőle, hogy szeressük egymást, tartsunk össze, önzetlen odaadással szolgáljuk ennek a nagyszerű sportágnak a létét.

Attila, mindig hozzánk tartozol! Nyugodj békében!”

loading...