Kezdőlap EZOTÉRIA 2023 április havi horoszkóp: megcsalások, szakítás, gyermekáldás, nagy szerencse… Neked mit ígérnek...

2023 április havi horoszkóp: megcsalások, szakítás, gyermekáldás, nagy szerencse… Neked mit ígérnek a csillagok?

Hirdetés

Az április beköszöntével végre búcsút mondhatunk a télnek. Napsütésben fürödhetünk és a nyári napok közeledtét az egyre melegebb napok hirdetik. A közeljövőben minden csillagjegy nagy átalakulásokra számíthat.

 

Hirdetés

Kos 

Ez a te hónapod lesz. Áprilisban lehetőséged nyílik rá, hogy növeld a lelki képességeidet és egy új spirituális utazásra indulj. Ha valaha átfutott az agyadon, hogy meditálj, akkor itt az ideje hallgatnod a belső hangodra és csatlakoznod a szellemi vezetődhöz.

Szerelmi horoszkóp: Végtelen energiával rendelkezel. Húzd meg a vonalat a szenvedély és az agresszivitás között, mert túl intenzív lehetsz a párod számára, ami problémákat okozhat köztetek. Ha szingli vagy sok lehetőséged lesz ismerkedni, függetlenül attól, hogy rövid vagy hosszú távban gondolkozol.

Bika

Az univerzum készen áll arra, hogy megadja neked mindazt az erőt, amire szükséged van a céljaid eléréséhez, ezért jobb, ha ebben a hónapban készenlétben állsz. Függetlenül attól, hogy a projekt személyes vagy üzleti, a legjobb, ha teljes energiáddal arra összpontosítasz.

Szerelmi horoszkóp: Ha párkapcsolatban vagy, akkor a hónap második felében problémák merülhetnek fel, így fontos, hogy különös figyelmet fordíts a párodnak, hogy elkerülhessétek a félreértéseket. Az egyedülállóknak nagy esélyük van arra, hogy szerelemre leljenek a hónapban. Nagyon váratlan körülmények között érkezhet az igazi, így jó, ha minden eshetőségre nyitott vagy.

Ikrek

Imádsz új kapcsolatokat kialakítani és erre ez a hónap tökéletes lehetőséget fog nyújtani. Azáltal, hogy az energiádat a baráti és egyéb társasági köreidre összpontosítod, olyan célokat is elérhetsz, amiket már régóta kitűztél magadnak.

Szerelmi horoszkóp: Általában nem a szerelem áll nálad az első helyen, de most jó, ha a prioritási listádon előre helyezed. A lényeg, hogy tisztázd le magadban az érzelmeidet, így a félreértések megoldásai is egyszerűbbé válhatnak. A barátságok ápolás különösen a szinglik számára lesz most hangsúlyosabb.


Rák

Ha másra nem is koncentrálsz különösebben ebben a hónap, legyen időd arra, hogy tervet eszelj ki. A karriereddel kapcsolatban most nagyon sok időt és energiát kell befektetned egy projekt elindításához, egy ötlet kivitelezéséhez vagy egy prezentáció összeállításhoz. Adj bele 100%-ot.

Szerelmi horoszkóp: A pároddal fennálló kapcsolatod a hónap elején jelentősen meg fog változni, ami a részedről gyors alkalmazkodást fog igényelni. Jó hír az egyedülállóknak, hogy nagy eséllyel futhatnak össze álmaik párjával a hónap első felében.

Oroszlán

Az új kezdetek hónapja ez, ami különösen igaz az Oroszlánokra. Készen állsz arra, hogy eltörölj minden negatív aspektust az életedből annak érdekében, hogy új és igazán izgalmas dolgok születhessenek a helyükbe. Ha komoly, hosszú távú terveket szeretnél elindítani, ennél jobb időszakot nem is találhatnál rá.

Szerelmi horoszkóp: Barátságokból születhetnek szerelmek az Oroszlánok háza táján, ami később nagy bajok forrása lehet. Jó esély van rá, hogy olyasvalakihez vonzódsz, aki nagyon népszerű sokak körében.

Szűz

Bármibe is kezdj bele, legyen az párkeresés, családi esemény vagy munka, a világegyetem ott áll az oldaladon, hogy segítsen téged benne, így nagy esélyed van rá, hogy elérj mindent, amit valóban szívből akarsz. Ha szeretnél saját vállalkozást indítani, esetleg új munkát találni, akkor ez össze is fog jönni, ha fektetsz bele némi energiát.

Szerelmi horoszkóp: Bár nagyon összpontosítasz most a munkádra, fontos, hogy a partneredtől se vedd el az időt. Ha elég fontos számodra a párod, akkor tégy meg mindent azért, hogy ne romoljon meg a kapcsolatotok. Ha nem képzeled el kettőtöket hosszabb távon és úgy érzed, hogy minden más fontosabb nála, akkor ideje megtenned mindkettőtök számára a szívességet és véget vetni a dolognak.


Mérleg

Egy életre szóló lehetőséged nyílik rá, hogy a kreativitásodat olyan dolgokra kamatoztasd, amelyek valóban megfizetődőek lesznek. Ha olyan szenvedélyesen végzed a dolgodat, mint általában, akkor bármi is legyen az ötleted, nagy esély van rá, hogy sikerrel fogsz járni.

Szerelmi horoszkóp: A szerelem az életed legfontosabb aspektusa és ebben a hónapban különösen jól fognak alakulni a dolgaid. Semmilyen probléma nem adódik a kapcsolatodban. Az egyedülálló Mérlegeknek is nagy esélyük lesz arra, hogy egy hosszú távú romantikus kapcsolatba keveredjenek a munkahelyen vagy valamilyen egyéb összejövetelen.

Skorpió

Mivel az évben ez az időszak a legalkalmasabb fontos változtatások megtételére, ezért ideje, hogy te is véget vess olyan régi rossz szokásoknak, amelyek csak hátráltatnak abban, hogy előrébb juss az életedben. Lehet, hogy ez a szokás a munkádhoz kapcsolódik vagy a táplálkozásodhoz.

Szerelmi horoszkóp: Mind a Nap, mind a Merkúr ebben a hónapban a szerelmi szektort erősíti, ami nagyon izgalmas és egyben tartós változásokat eredményez a magánéletedben. Ha új kapcsolatba kezdesz, nagy esély van rá, hogy egy erős és mély köteléket alakíts ki egy olyan környezetben megismert személlyel, amire nem is számítottál volna.

Nyilas

Idén áprilisban tökéletes alkalmad nyílik arra, hogy a spiritualitás világában elmerülj és növeld a szellemi tisztánlátó képességedet. A legjobb módja ennek a rendszeres meditáció. A múltbéli félelmek, bizonytalanságok blokkolhatnak téged a felsőbb éneddel való kapcsolódásban, viszont a meditálás segít megszüntetni ezeket a negatív hangokat és elérheted a kívánt megvilágosodást.

Szerelmi horoszkóp: Régi aggodalmak kerülhetnek a felszínre a szerelmi életedben, ezért a legfontosabb, hogy a bizonytalanságok megoldására összpontosíts a pároddal. Ha egyedülálló vagy, a hónap elején lehetőséged nyílik egy románcra, ami később olyan dologgá fejlődhet, amire nem is számítottál volna.


Bak

Bár ez egy komoly kihívásokkal teli hónap lesz, ne feledd, hogy képes vagy átlendülni bármilyen nehézségen, hogy az álmaidhoz közelebb kerülj, mindaddig, amíg elég szenvedély lakozik benned. Az univerzum támogat abban, amit valóban akarsz, szóval ne akard sem őt sem magadat hazugságokkal áltatni.

Szerelmi horoszkóp: A kapcsolatod úgy fog változni, mint az időjárás és drasztikus változásra számíthatsz, de ne aggódj, mert a dolgok jó irányba haladnak. Ha szingli vagy, érdemes pezsgőbb társasági életet élned, mert nem is gondolnád, hogy milyen tökéletes lehetőség vár rád odakinn a nagyvilágban.

Vízöntő

Ebben a hónapban melléd szegődik a szerencse. Új ajtók nyílnak meg előtted és pénzügyi téren fellendülésre számíthatsz. A hónap eleje elég sűrű lesz, de ne hagyd magad teljesen leterhelni, mert ez a pozitív változás blokkolója lehet. Légy hálás minden előrevivő fejleményért, ami az utadba kerül.

Szerelmi horoszkóp: Sokkal szentimentálisabb leszel ebben a hónapban, mint általában és a pároddal is nagyon figyelmes és gondoskodó leszel. Ebben a hónapban a szinglik is könnyen találhatnak párra, sőt teljesen elveheti az eszüket a szerelem.

Halak

Megvan minden képességed és erőd ahhoz, hogy elérd, amit az életben kívánsz. Az a legfontosabb, hogy tisztán fogalmazd meg magadban, mi is pontosan a célod, mert így még könnyebb lesz az odáig tartó út és felesleges fejfájástól szabadítod meg magad.

Szerelmi horoszkóp: Lehet, hogy a karrieredben erőteljesen oda kell tenned magad, de ez a szerelmi életedre egyáltalán nem jellemző. Karizmatikus leszel és egyszerűen öröm lesz veled együtt lenni ebben a hónapban. Erőfeszítés nélkül képes leszel harmonikus kapcsolatot fenntartani a pároddal. Annyira elbűvölőek lesznek a Halak, hogy a közvetlen környezetükben sem tudnak majd ellenállni nekik, így a szinglik megtalálhatják a tökéletes párt úgy, hogy a kisujjukat sem kell mozdítaniuk.

tudasfaja.com

Hirdetés