Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 2020 szeptember – véget ér a drasztikus változások időszaka!

2020 szeptember – véget ér a drasztikus változások időszaka!

Hirdetés

Az augusztusi újhold hatására jelentős változásokat tapasztalunk meg a közeljövőben. A szeptember hónap jellegzetes energiaváltással vette kezdetét, alapvetően pozitív rezgések közepette. 

 

Hirdetés

Az ősz első hónapja a termékenység és beteljesülés hava lesz. Sok olyan gyümölcsöt arathatunk le, amelyet az elmúlt időszak fáradságos munkájával neveltünk és gondoztunk.

Olyan blokkok feloldódását tapasztalhatjuk meg, amelyek eddigi életünket hátráltatták, megakadályozták fejlődésünket, előrehaladásunkat. Ez az oldás végre teret enged annak, hogy önbizalmunk növekedése révén akcióba lendülhessünk.

Visszaszerezzük a hitünket olyan dolgokkal kapcsolatban, amelyek bekövetkeztét aligha reméltük. Nem kutatjuk olyan mohón az okokat, a hogyanokat és a miérteket, csupán hisszük, hogy mindaz meg fog történni, aminek történnie kell. Ezzel a hittel nagy energiát sugárzunk a vágyaink felé.

A szeptember 9-e (19.09.09.) egy erős nap lesz, amikor is érvényesül a 999 hatalmas energiája.

Ez új kapukat nyit meg előttünk. Az eddigi erőbefektetéseink, törekvéseink alakulása új színezetet kap. Képesek leszünk másfajta irányból megközelíteni ugyanazokat az ügyeket, feladatokat, amelyek nagy jelentőséggel bírnak számunkra.

A szeptember 14-i teliholdnak kettős hatása lehet, attól függően, hogy ki milyen lelki állapotban van az adott időszakban.

Azok, akik pozitívak, optimisták, stabilak, még nagyobb egyensúlyt fognak megtapasztalni. Kreativitásuk szárnyalni fog és sokkal nagyobb összhangban lesznek a bensőjükkel. Hűek lesznek önmagukhoz, az érzéseik, gondolataik mentén fognak cselekedni. Képesek lesznek még nagyobb szeretettel fordulni környezetük felé, legyen szó ismerős vagy ismeretlen emberekről.


Akik belső vívódásokat élnek át ilyenkor, a Halakban lévő telihold hatására nagyobb rendezetlenséget tapasztalhatnak meg. Azt érezhetik, hogy az életükben hatalmas gubanc alakult ki, amit nem tudnak kibogozni. Nagyon fontos megőrizni ebben az esetben a higgadtságot, távolabb lépni az eseményektől, rendszerezni a gondolatokat. Egy kidolgozott terv alapján egyszerre csak egy lépést megtenni, majd szépen, időt adva a történéseknek, haladni tovább.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés