Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 2016 a rózsa éve: ezt ígéri a 9-es szám ebben az év...

2016 a rózsa éve: ezt ígéri a 9-es szám ebben az év hátralévő részében!

MEGOSZTÁS

2016 a rózsa éve, amikor is különös történésekre számíthatnak azok, akiknek az életére a 9-es szám hatással van.

Ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél az évben, akkor számodra a 2016 lesz az az év, amire már olyan rég vártál.

Mit takar a 9-es szám?

 A segítőkészség, az önzetlenség, a nagyvonalúság és a jószívűség szimbóluma ez a szám. Ebben az évben az Univerzum a 9-es számban ragyog, ami azt jelenti, hogy minden, ami 9-hez kötődő esemény, erőfeszítés, stb. most megtérül és megtörténik.

Az első három hónapban sok nehézséggel volt dolgunk, sokan nem találták önmagukat, útjukat. Sokaknak akár 9 évbe is telhetett, hogy életük rossz irányban haladt, mert nem megfelelő emberek vették őket körül, nem azt tették, ami boldoggá tette volna őket.  A virághoroszkópban a 9-én, 18-án, vagy 27-én született emberek a Rózsához, annak szimbólumához állnak közel. A rózsa a szelídség, a kedvesség, a védelem, a nyugalom jelképe. A 9-es számhoz kötődő személyek lelki emberek, ezért vigyázniuk kell az agresszív, egoista társaikkal, akik megpróbálják kihasználni jóságukat.

Mi történik 2016-ban?

Azok az emberek, akik a 9-es számhoz tartoznak ebben az évben felül kerekednek majd, szenvedéseik véget érnek, lelki vívódásuk megszűnik és végre elkezdődhet számukra az önmegvalósítás időszaka.

Szerző: tudasfaja.com

loading...