Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 2015. december 25.: Telihold a Rákban – A szeretet és a kapcsolatok...

2015. december 25.: Telihold a Rákban – A szeretet és a kapcsolatok Teliholdja

Az idei Karácsonyt megfűszerezi a december 25-ei Telihold.

 

 

 

Lelki életünk magasabb fokozatba vált, erős kötődések és maximális érzelmi biztonság iránti vágyunk, mely szebbé vagy épp feszültebbé teheti számunkra az ünnepnapokat.

A Telihold a Hold legérettebb, legtökéletesebb formája, mely azt jelzi, hogy elérkezett a bőség, a termékenység, az elengedés és a megvilágosodás ideje. A holdimpulzusok ekkor a legerősebbek.

A 25-ei Telihold azért különleges, mert ahogy az idei év első Teliholdja is a Rákban zajlott, az utolsó is ugyanebben a jegyben lesz. A kettő között eltelt egy évben rengeteg fejlődési lehetőséget kaptunk, s most mintha a gondviselés visszatérne megdicsérni minket. Ugyanis a Rák jegy érzelmileg nagyon fogékony, leginkább az otthon, a család, az anyaság, az emlékek és a táplálás témáit uralja.

Hiába igyekszünk most elfojtani az érzelmeinket és racionális kontroll alá vonni őket, robbanékonyak és idegesek lehetünk a belső feszültségtől. Ezúttal azonban nem a Rákban álló Hold és a vele szemben a Bakban álló Nap közötti ellentét lesz a legdominánsabb az energetikában, hanem sokkal inkább az állócsillagok által létrehozott – vénuszi & merkúri – jelenlét. Vagyis a nyitottság, a kedvesség és a kommunikáció lesznek segítségünkre a feszültség oldásában. Ötleteinket most úgy fogjuk tudni közvetíteni, hogy az mindenki számára elfogadható legyen. Ez a Telihold különösen alkalmas a nem megfelelő kapcsolataink elengedésére és újak létrehozására. A már meglévő kapcsolataink viszont elmélyülhetnek, sőt vitás helyzetekben békés, abszolút harmonikus megegyezések születhetnek.

25b48863708ae5fa26f01c08f89d39d43c71ed90

A Rák Telihold családi szálakon és múltunkkal kapcsolatos kérdéseket is előhozhat. Illetve felteszi nekünk a kérdést: “Vajon hol van az igazi otthonunk?” Először talán egy helyet, később egy személyt vagy személyeket nevezünk meg. De végül rájövünk, hogy az önmagunkban meglelt harmónia nyújthatja csak azt a biztonságos szentéjt lelkünknek, ahová bármikor vissza tud vonulni, ahol bármikor meg tud pihenni.

A december 11-ei Újhold változást követelt tőlünk, míg most a Telihold kínálhatja a harmóniát az új élethelyzetben, amiben épp benne találjuk magunkat. Mintha felcserélődtek volna a holdfázisok közötti szerepek… Folytatás következik januárban.

Legyen kiegyensúlyozott napotok és teljen szeretetben, békében a Karácsonyotok!

Sebestyén Ági – pozitivkisugarzas.blogspot.hu

Forrás: http://pozitivkisugarzas.blogspot.hu/

loading...