Kezdőlap AKTUÁLIS 20 másnapos sms Szilveszter után, amitől szakadni fogsz

20 másnapos sms Szilveszter után, amitől szakadni fogsz

Többször felbukkantak már a magyar neten, most újra terjednek ezek a vicces sms-ek. Persze nem tudni, hogy valódiak-e, de az biztos, hogy aki került már hasonló helyzetbe – bocsánat, tehát helyesen: akinek volt már olyan ismerőse, aki került hasonló helyzetbe -, az egyáltalán nem tartja lehetetlennek, hogy ilyen üzenetek szülessenek. 🙂

 

1. Jajaja itt is nagyon durva a buli…épp az előbb hánytam tarkón valakit…szerencsére nem látták h ki volt ..és most mindenki engem keres..köztük vagyok én is.
2. Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok!
3. Reggel nagy para volt. Nem tudtam hol vagyok. Nem barátnőnél, nem haveroknál. Aztán rájöttem, hogy fordítva fekszem az ágyamban..
4. Állítólag a balesetiről kifelé megkértem a nővérkét csomagoljon nekem egy kis morfiumot.
5. B*zmeg, reggel 8-kor a rendőrség keltett fel azzal, hogy én libát loptam… Azt hittem félreértés, de kis idő múlva beugrott, hogy mégsem…
6. Utolsó képem a tegnap estéből hogy bemegyek egy boltba piát venni…reggel 140 rugóval a zsebembe ébredtem :S Segítsetek, lehet köröznek ! :S
7.  Hülye ölet volt tőled, hogy a lépcsőházban síeltél, de az ajtót nyitó nénit, akit elütöttél, a mentősök a diliosztályra vitték. Nem hittek neki a cserbenhagyásos síelőről…
8. Te emlékszel miért vittük föl a tizedikre a tuját és a két téglát?
9. Hamarabb néztem meg a gyűrűsujját mint a mellét. Öregszem…

10. A fű sem segített. Szarabb a kedvem, de legalább félek a felhőktől és a tücsköktől.

11. “Most ébredtem, nemtom hol vagyok. Asszem elloptam egy fűnyírót. Ti merre?” “Gyere be a házba aztán majd megbeszéljük.”

12. Nem érek oda! Z-vel vok balesetin, mamus protkóját ragasztotta a szeme fölé, de nem jött le, most meg a higító csípi a szemét. A papagáj sincs még meg, ha látod szólj! Puszi.

13. Végtagonként egy ember vitt haza, miközben brekegtem, mert békának képzeltem magam. Jó buli volt.

14. “Azt hiszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni”

15. Köszönöm az éjszakai szerenádot, anyámék meg a szomszédok üzenik, hogy örülnek, hogy ennyire el vagy ájulva a szexuális képességeimtől, de ha lehet, a következő pár évtizedben ne itthon randizzunk. Ui: Én is szeretlek.

16. Ki gyantázta le a seggem??

17. Gratulálok Töki! Háton fekve hánytál, miközben a Marseilles-t énekelted! Sosem láttam hasonlót!

18. Valaki megosztaná velem, hogy mi történt az elmúlt 4 napban???

19. Reggel anyád kocsijában ébredtem. Ötletek?

20. “Rohadt szarul vagyok, olyan jó lenne, ha itt lennél” – totál részeg pasimtól, aki mellettem feküdt az ágyban –

loading...