Kezdőlap EGÉSZSÉG 15 évet fiatalodhatsz az alábbi gyógymóddal, sőt, még a látásodat is javítja

15 évet fiatalodhatsz az alábbi gyógymóddal, sőt, még a látásodat is javítja

Az életkor előrehaladtával nem csak látásunk romolhat, hanem a szem körüli bőr is vékonyodhat, ráncosodhat, és sötét karikák is kialakulhatnak. Ha szeretnék fiatalosabb külsőt, próbáljuk ki az alábbi természetes gyógymódot, hiszen nagyon hatásos.

A szem körüli ráncokat, karikákat, és az elszíneződést számos tényező okozhatja. Lehetséges, hogy nem fogyasztunk elegendő folyadékot, vagy nem táplálkozunk megfelelően, de a stressz, és különböző betegségek is maradandó nyomot hagynak az arcunkon. Az alábbiakban egy olyan módszert mutatunk be, melyhez csupán néhány természetes összetevőt kell beszereznünk, és hatékonyan regenerálhatjuk a szem környéki bőrt, megszabadulhatunk a ráncoktól, a táskásodástól, és a látást is javíthatjuk. A keveréket könnyen, és rövid idő alatt el tudjuk készíteni, ezért használjuk ki pozitív hatásait. Rendszeres alkalmazása során a szem környéki bőr selymes és rugalmas lesz, eltűnnek a ráncok, a karikák. Ezenkívül a keveréket akár hajregenerálóként is használhatjuk, ugyanis megállítja a hajhullást, és erősebbé varázsolja.

Hozzávalók:

  • 3 gerezd fokhagyma
  • 10 evőkanál méz
  • 200 gramm lenmagolaj
  • 4 citrom

Elkészítés:

Hámozzuk meg, és zúzzuk apróra a fokhagymát, majd pucoljuk meg, és daraboljuk fel a citromot is. Tegyük a citromot egy üvegbe, majd adjuk hozzá a fokhagymát, a mézet, és a lenmagolajat is. Egy fakanállal keverjük jól össze őket, és készen is vagyunk. Nem szükséges hűtőben tárolni a keveréket. Minden étkezés előtt, naponta háromszor vegyünk be egy-egy evőkanállal belőle. Csupán belsőleg alkalmazzuk, helyileg nem szükséges, hiszen így is nagyon hatékony.
Hihetetlen, de két-három hét alkalmazás után akár több évet is letagadhatunk majd a korunkból, és a látásunk is jelentősen javulni fog.

Szerző: tudasfaja.com

loading...