Kezdőlap AKTUÁLIS 13 kamion tartotta fel a forgalmat az autópályán – Az ok hátborzongatóan...

13 kamion tartotta fel a forgalmat az autópályán – Az ok hátborzongatóan megható!

MEGOSZTÁS

Te mire gondolnál, ha meglátnál az autópályán 13 kamiont, leparkolva egymás mellé, amelyek kizárják az elhaladás lehetőségét mind a két irányban? Biztosan nem te lennél az egyetlen, aki felhúzza magát ezen, hiszen a pályán mindenki haladni akar, lehetőleg minél ütemesebben. A dugó nem oda való, igaz?

Ha megtudod, hogy ez a 13 kamionos miért tartotta fel a forgalmat, te is meg fogod gondolni magad ebben az esetben.

Miután rendőrségi utasítást kaptak, 13 kamion hirtelen leparkolt az Interstate 696-on egy híd alatt Huntington Woods-ban.

Michael Shaw rendőrtiszt egy sürgősségi hívást kapott és tudta, azonnal cselekednie kell.

Azonnal hívta a közlekedésieket és kérte, hogy azonnal szervezzék át a teljes közlekedést. De amit tettek, attól az egész világ ledöbbent.

Értesülve arról, hogy egy férfi szándékozik levetni magát egy hídról, Michael Shaw-nak briliáns ötlete támadt. Megkért egy csapat kamionsofőrt, hogy segítsenek neki és egyik sem hezitált egy percig sem.

13 kamionos segített az akcióban

A 13 kamionos az autópálya kellős közepére parkolt le és a híd teljes területét bebiztosították. Mivel ezt tették, a férfi nem tudott úgy leugrani, hogy annyira megsértse magát, amennyire azt tervezte és remélte. Eközben a forgalom át lett szervezve és el lett terelve egy alternatív útvonalra.

Egy óra elteltével a férfi feladta és segítséggel lejutott a hídról, anélkül, hogy bármilyen fizikai sérülést is szenvedett volna. Ezután speciális segítségben részesült.

A 13 kamionsofőr, akik türelmesen várakoztak egy órán keresztül az élő bizonyítékok arra, hogy a jóság egyáltalán nem veszett ki az emberekből és nagy szükség idején a legmélyebb forrásból is képes feltörni.

tudasfaja.com

loading...