Kezdőlap AKTUÁLIS 12 apáca lépett a színpadra, majd néhány perc múlva olyan produkciót mutattak...

12 apáca lépett a színpadra, majd néhány perc múlva olyan produkciót mutattak be,hogy köpni-nyelni nem tudott a közönség!

A zumba egy Kolumbiából származó nagyon könnyen megtanulható tánc, és egyben egy hatékony fitneszprogram. Dinamikus, és egyben igen egészséges is. Ötvözi az aerobik, és a különböző táncok, a salsa, a flamenco, a merengue, a hastánc, és a calypso alaplépéseit.

A zumba, mint táncműfaj születése Beto Perez nevéhez köthető, aki fitneszoktató volt, egy nap azonban, amikor épp a fitnesz órát tartotta, észrevette, hogy otthon felejtette a kazettáját.

Nem volt más nála, csak egy másik kazetta a kedvenc latin slágereivel, ezért rögtönöznie kellett. Így született meg a zumba! Az alábbi rövid videóban 12 zumbázó apácát láthatunk, akik bizony igencsak meglepték a közönséget is, de a produkciójuk vírusként kezdett terjedni a világhálón. Ilyet biztosan nem láttál még!

Az Elena Mainardi oktató által feltöltött felvétel a bizonyíték arra, hogy a zumba mindenképp megérdemli a hírnevet.

Ezt a jelenetet Whoopi Goldberg színésznő inspirálta az Apácashow című filmbeli szereplésével. Kezdetben úgy tűnik, hogy ez valóban egy apáca tánc, de, ahogy a zene kezd egyre dinamikusabbá válni, úgy gyorsul fel a koreográfia is.

Nagyon magával ragadó ez a felvétel, ha megnézed, kicsi fog visszatartani attól, hogy rögtön be ne iratkozz egy zumba tanfolyamra!

tudasfaja.com

loading...