Kezdőlap AKTUÁLIS 1 perce jött a tragikus hír! Meghalt az RTL Klub sztárja!

1 perce jött a tragikus hír! Meghalt az RTL Klub sztárja!

Agyvérzésen esett át Czibók László, aki az Éjjel-nappal Budapest Mikijeként vált ismertté. A testépítő-edző az utóbbi időben nagy népszerűségre tett szert a YouTube-on, naponta videóblogolt, ám minden előzetes bejelentés nélkül ezek is egyik napról a másikra abbamaradtak.

 

Barátnője, Kövér Georgina közölte a rossz hírt, hogy ennek mi az oka: életveszélyes állapotban fekszik az intenzív osztályon, mesterséges kómában tartják agyvérzés miatt.

Kemma.hu információi szerint Czibók Lászlót szombaton a tatabányai Szent Borbála Kórházba szállították. Állapota változatlan: a intenzív osztályon mesterséges kómában tartják az orvosok. Koronavírus-tesztet is végeztek nála, amelynek az eredménye negatív lett, de a vérnyomását alig sikerül csökkenteniük. László kedvese szerint a férfi 14 éves kora óta küzd vérnyomásproblémákkal, születésekor pedig szívritmuszavart diagnosztizáltak nála. Utóbbi miatt tavaly orvosi kezelés is történt: egy vérrögöt találtak a szívénél, ez okozhatta a gondot.Georgina a portálnak elmondta, az orvosok szerint a legfontosabb, hogy a vérnyomása, ami jelenleg 140-150 körül mözög, rendben legyen. A hölgy úgy tudja, emiatt még egy műtét várat magára.

Lacit először hétfőn délután látogathatta meg a kedvese, aki minden videót lejátszik a férfinak, amit a rajongói küldenek neki. Bízik benne, hogy minden kedves szó eljut a szerelméhez.

Czibók László az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztár  barátnője közölte facebookon a szörnyű hírt!

Laci feladta. Elment. Egy csupaszív jó embert veszítettünk.
Minden egyes adományt visszautalok. Köszönöm az imákat, bátorítást.

Őszinte részvétünk!
loading...