Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egyet a képek közül, s megtudhatod, hogyan működik a gondolkodásod

Válassz egyet a képek közül, s megtudhatod, hogyan működik a gondolkodásod

Attól függően, hogy melyik kép szimpatikusabb számodra első ránézésre, megtudhatod, hogy rád, milyen fajta gondolkodás jellemző. Gyorsan döntesz, vagy sokáig gondolkozol, kitartó vagy, vagy hamar meggondolod magad? Nekünk bejött a választás.

 

 

 

 

válassz egy képet

  1. Alkalmazkodó-az agyad állandó készenlétbe van, így sikerül mindig gyors megoldásokat találnod. Te vagy az egyetlen, akik nyitott vagy a környezetedre, így mindig gyors és sikeres együttműködésre vagy képes.

  2. Rugalmas-alapjában véve képes vagy mindig nyugodtan szemlélni a dolgokat. Nem hagyod magad korlátozni az előítéletek és szabályok által, szabadon gondolkozol, és cselekszel. Úgy veszed a dolgokat, ahogy jönnek, nem elemzed, hanem inkább élvezed őket.

  3. Elemző-bármely helyzetbe mélyen beleásod magad. Képes vagy mindent túldramatizálni. Mindenről elmondod a véleményed, és így sokszor befolyásolod a környezeted.

  4. Nyughatatlan-soha nem fáradsz el, mindig van valami zseniális ötleted. Akkor vagy hajlamos egy kis hallgatásra csak, ha túl sok jó ötletet hallasz magad körül.

  5. Szomjazol az új információkra-kreatív vagy, és mindig új információkra szomjazol. Minden körülötted levő dolog felkelti az érdeklődésedet. Kissé nehezen fejezed ki magad, de könnyen átjutsz ezen az akadályon.

  6. Mindig éber-logikusan gondolkozol, nem szereted bonyolítani a dolgokat. Nem szeretsz elkalandozni, mindig megtalálod a legegyszerűbb megoldást.

  7. Összetett-nálad nem létezik fekete, vagy fehér, mindig árnyalataiban, különböző nézőpontokból szemléled a világot.

  8. Kreatív-nagyon gazdag a képzelőerőd, szeretsz álmodozni. Kiszámíthatatlan vagy, és tele vagy meglepetéssel.

  9. 100%-ban racionális-jól szervezett, logikus gondolkodás jellemez. Két lábon a földön jársz, nem hagyod, hogy elsodorjanak az érzelmek és érzések.

Szerző: tudasfaja.com

loading...