Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egyet a képek közül, s megtudhatod, hogyan működik a gondolkodásod

Válassz egyet a képek közül, s megtudhatod, hogyan működik a gondolkodásod

MEGOSZTÁS

Attól függően, hogy melyik kép szimpatikusabb számodra első ránézésre, megtudhatod, hogy rád, milyen fajta gondolkodás jellemző. Gyorsan döntesz, vagy sokáig gondolkozol, kitartó vagy, vagy hamar meggondolod magad? Nekünk bejött a választás.

 

 

 

 

válassz egy képet

  1. Alkalmazkodó-az agyad állandó készenlétbe van, így sikerül mindig gyors megoldásokat találnod. Te vagy az egyetlen, akik nyitott vagy a környezetedre, így mindig gyors és sikeres együttműködésre vagy képes.

  2. Rugalmas-alapjában véve képes vagy mindig nyugodtan szemlélni a dolgokat. Nem hagyod magad korlátozni az előítéletek és szabályok által, szabadon gondolkozol, és cselekszel. Úgy veszed a dolgokat, ahogy jönnek, nem elemzed, hanem inkább élvezed őket.

  3. Elemző-bármely helyzetbe mélyen beleásod magad. Képes vagy mindent túldramatizálni. Mindenről elmondod a véleményed, és így sokszor befolyásolod a környezeted.

  4. Nyughatatlan-soha nem fáradsz el, mindig van valami zseniális ötleted. Akkor vagy hajlamos egy kis hallgatásra csak, ha túl sok jó ötletet hallasz magad körül.

  5. Szomjazol az új információkra-kreatív vagy, és mindig új információkra szomjazol. Minden körülötted levő dolog felkelti az érdeklődésedet. Kissé nehezen fejezed ki magad, de könnyen átjutsz ezen az akadályon.

  6. Mindig éber-logikusan gondolkozol, nem szereted bonyolítani a dolgokat. Nem szeretsz elkalandozni, mindig megtalálod a legegyszerűbb megoldást.

  7. Összetett-nálad nem létezik fekete, vagy fehér, mindig árnyalataiban, különböző nézőpontokból szemléled a világot.

  8. Kreatív-nagyon gazdag a képzelőerőd, szeretsz álmodozni. Kiszámíthatatlan vagy, és tele vagy meglepetéssel.

  9. 100%-ban racionális-jól szervezett, logikus gondolkodás jellemez. Két lábon a földön jársz, nem hagyod, hogy elsodorjanak az érzelmek és érzések.

Szerző: tudasfaja.com

loading...