Kezdőlap AKTUÁLIS Több mint 20 millió forintot gyűjtöttek össze az anya nélkül maradt hármas...

Több mint 20 millió forintot gyűjtöttek össze az anya nélkül maradt hármas ikreknek

MEGOSZTÁS

Eddig csaknem 24 millió forintot gyűjtöttek össze a hajdúszoboszlói hármas ikrek számára, akiknek édesanyja meghalt a szülés után – derül ki a családot támogató Tündérkör Alapítvány Facebook-oldalán közzétett bejegyzéséből. A posztot eddig több mint kétezer ember osztotta meg, a gyűjtés folytatódik – írja az mno.hu.

 

Tóth Ferenc, a Tündérkör Alapítvány kuratóriumi tagja a Hír TV-nek elmondta: nemcsak Magyarországról, hanem Németországból, Amerikából és Ausztráliából is sok felajánlás jön.

A 29 évesen megözvegyült kamionsofőr egyelőre nem szeretne senkit sem megvádolni, még várja a boncolás eredményét. Ha kiderül, hogy valaki hibázott, feljelentést tesz a rendőrségen. Felelőst keres, és feldúltan azt kérdezi: A feleségem csak egy strigula volt az egészségügynek? – idézi a férfi szavait a Bors.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a Borssal közölte: az ügyben nem indult büntetőeljárás. A babák jól vannak, az intenzív osztályon erősödnek, az apa mindennap bemegy hozzájuk, félórát tölthet velük.

Mint ismert, a három kicsi, két kislány és egy kisfiú egészségesen jöttek a világra, de édesanyjuk állapota folyamatosan romlott és nem sokkal később meghalt a debreceni klinikán.

A fiatal férfi most egyedül maradt az ikrekkel. Miután az eset hamar elterjedt az interneten, nagyon sokan, barátok, ismerősök, ismeretlenek ajánlottak fel segítséget az apukának.

 

atv.hu

Friss! Szörnyű tragédia! Megszólalt a hajdúszoboszlói hármasikrek gyászoló apja!

loading...