Kezdőlap EZOTÉRIA Nagy nyári szerelmi horoszkóp, amikor mindenki élete megváltozik!

Nagy nyári szerelmi horoszkóp, amikor mindenki élete megváltozik!

MEGOSZTÁS

Ki ne lenne kíváncsi arra, hogy mi vár ezen a nyáron a szerelem terén? Most megtudhatod, hogy mikor jön el a herceg fehér lovon, mikor kérik meg a kezed, vagy leselkedik-e rád egy szakítás.

Kos

-nagy változások várnak rád a következő hónapokban. A szerelmi életedben végre megszűnik a bizonytalanság. Az egyedülállók életébe beköszönt a szerelem, akik pedig bizonytalan párkapcsolatban éltek, nagy döntés elé kerülnek. Annyi biztos, a végén minden jóra fordul.

Bika

-ragyogó lehetőségek várnak rád. Érdemes azonban tisztáznod magadban, hogy mit vársz el egy kapcsolattól, mire van szükséged ahhoz, hogy boldog legyél. Az egyedülálló Bikák meghatározó jellegű találkozókon vehetnek részt.

Ikrek

-ha eddig kérdéseid voltak a párkapcsolatodat illetően, most végre pontos tehetsz a sok kételkedés végére. Az idén nyáron minden kérdésedre választ kapsz, és végre megnyugodhatsz. Az egyedülállók életében igen szerencsés, és örömökben gazdag hónapok következnek.

Rák

-kisebb káosz alakulhat ki a szerelmi életedben, úgy érezheted, hogy a kapcsolat, amibe vagy már nem kielégítő számodra. Fontold jól meg, és dönts okosan. Az egyedülálló Rákok egy megbízható, és gondoskodó partnerről álmodoznak. Ha nagyon koncentrálsz befele, az Univerzum teljesíteni fogja a kívánságod.

Oroszlán

-szerelemben, romantikus pillanatokban gazdag nyarad lesz. Úgy érezheted, hogy az élet számodra csodálatos, a legszerencsésebb ember vagy a Földön, hiszen szeretsz, és szeretve vagy. Élvezd a nyarat, és ha lehet, ne hozz komoly döntéseket. Az egyedülálló Oroszlánok legyenek nyitottak, hiszen nagy lehetőségek várnak rájuk ezen a nyáron.

Szűz

-ezen a nyáron lehet olyan dolgok derülnek ki, melynek hatására minden megváltozhat a párkapcsolatodban. Gondold jó át a dolgokat még mielőtt hirtelen döntéseket hoznál. Az egyedülálló Szüzek nem tesznek túl sok erőfeszítést azért, hogy párt találjanak, de nekik így is bejön az élet.

Mérleg

-sokat kell dolgoznod a kapcsolatodon, hogy fent tudd tartani az egyensúlyt, és megőrizd a lángot. Itt az ideje nekifognod. Az egyedülálló Mérlegek jobb, ha elfelejtik a kalandokat, titkos viszonyokat, mert könnyen lebukhatnak. Fektessenek nagyobb energiát inkább a saját belső világuk ápolására.

Skorpió

-légy barátságos, és nyitott, beszélgessetek sokat a partnereddel, így minden eddig felmerülő problémát könnyen rendezhettek. Menjetek kirándulni, kapcsolódjatok ki, töltődjetek fel pozitív energiákkal.
Az egyedülálló Skorpiók most mindent megtesznek azért, hogy felkutassák a nagy Ő-t.

Nyilas

-komolyabb döntések időszaka következik. Elszámolás, felelősség, érett gondolatok fogják jellemezni a nyarad. Próbálj józanul gondolkozni, és igyekezz érett döntéseket hozni. Az egyedülállók egy utazás keretén belül megismerkedhetnek valakivel, aki komoly hatással lesz a jövőjükre.

Bak

-itt az ideje, hogy új energiákat vigyél bele a kapcsolatodba. Élesszétek újra a tüzet, és ebben érdemes a partnered segítségét is kérned. Az egyedülállók jobb, ha élvezik a nyarat, és feltöltődnek, hiszen ősszel komolyabb változások várhatnak rájuk.

Vízöntő

-kisebb konfliktusokra számíthatsz a kapcsolatodban, ezért jogosan vágysz a nyáron egy kis magányra. Tisztázd magadban, hogy mit is szeretnél. Az egyedülállókra nagy változások várnak, komoly döntések elé kerülhetnek, még az is lehet, hogy összeköltöznek valakivel.

Halak

-varázslatos nyár vár rád, minden tökéletes lesz, hiszen a szerelmeddel teljesen egy hullámhosszon lesztek. Az is lehet, hogy egy házassági ajánlat leselkedik rá.
Az egyedülálló Halakra romantikus, és szenvedélyes pillanatok várnak. Jó, ha mindig nyitott szívvel, és szemmel járnak.loading...