Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mit mondanak a csillagok a 2017-ben született gyerekekről?

Mit mondanak a csillagok a 2017-ben született gyerekekről?

MEGOSZTÁS

Az asztrológusok szerint a 2017-es év egy kiváló időszak a gyerekszületés szempontjából. Az a gyerek, aki ebben az évben született nagyon kitartó, sikeres, és szerencsés lesz, ami nem is csoda, hiszen a kínaiak szerint a Tűz kakas évében született.

A Tűz kakas évében született gyerekek felelősségteljesek, és nagyon megbízhatóak. Bármibe is belekezdenek nagyon hatékonyak, erős az igazságérzetük, mindig kikövetelik maguknak a jogaikat.

Általánosan elmondható róluk, hogy nagyon jó egészségügyi állapotnak örvendhetnek egész életükben. Aktív sportolók, sokat mozognak, leginkább az extrém sportokat kedvelik. A csillagok állása szerint általában minden 12.ik évben érheti őket valamilyen komolyabb betegség, de ez sem nevezhető túl veszélyesnek.

A Tűz Kakas évében születettek nagy hangsúlyt fektetnek a felelősségvállalásra, mindig ezt előtérbe helyezve cselekednek az életükben. Pontosak, szorgalmasak, bátrak, jó a humorérzékük, makacsok. Nem szeretnek másoktól tanácsot kérni, mindig önfejűen, de határozottan döntenek. Leginkább olyan pozícióban dolgoznak, ahol érvényre tudják juttatni akaratukat, és elképzelésüket. Előnyben részesítik az adminisztrátori, rendőri, vagy katonai funkciók betöltését.

A kínai asztrológia szerint a szerencse számuk az 5,7, 8 lehet. Amit viszont mindenképp kerülniük kell, az az 1,3, 9.
Szerencsés színük az arany, a barna, és a sárga. Kerüljék a fehéret, és a zöldet.loading...