Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mit árul el rólad a szemöldököd?

Mit árul el rólad a szemöldököd?

MEGOSZTÁS

Többek között arra is utalhat, hogy mennyire vagyunk magabiztosak, zárkózottak, vagy arra, hogy elég jó-e a humorunk. Rád mennyire igazak az állításai?

 

 

 

 

1. Rövid szemöldök

Tipikus jele annak, hogy a tulajdonosa nem kezeli túlságosan jól a stresszt. Amit még tudni lehet, hogy ők nem azok a típusú barátok, akik szívesen meghallgatják a drámáidat, így ha támogatásra vágysz, inkább másnak sírd el a problémáidat…

2. Hosszú szemöldök

Az előző ellentéte. Jobban tűrik a stresszt és szívesen meghallgatják a másikat, ha annak valami gondja akad. Őszintén segíteni próbál. A munkát illetően jó dolgozók, nagyobb jelentőségű feladatokat is rájuk lehet bízni és ők azok, akik versenytársaid lesznek az irodában.

3. Vékony szemöldök

A természetesen vékony szemöldökű emberek általában hajlamosak megkérdőjelezni saját magukat, bizonytalanok, és elhiszik, amit a másik mond. Óvatosak, és eszerint élik az életüket is.

szemöldök személyiség

4. Dús, vastag szemöldök

Szeretik az aktivitást, magabiztosak, és jól vág az eszük. Könnyen frusztrálttá válnak, ha mások visszatartják őket attól, amit csinálni szeretnének. Ami talán jogos, mert ha valakik, akkor ők tudják, hogy hogyan kell.

5. Magasan ívelt szemöldök

A nagy ívben húzódó szemöldök viselője kissé megközelíthetetlen, érzékeny típus. Nem az a fajta ember, aki rögtön kitárulkozik. Önteltnek tűnhetnek a külvilág számára, pedig csak időbe telik, míg a másikat közelebb engedik magukhoz. Ezen kívül jó ízlésük van és általában maximalista személyek.

6. Kerek szemöldök

A kereken ívelt szemöldök arra utal, hogy az illető extra kedves, és mások szükségleteit helyezi előtérbe. Az egyes szituációkat szeretik úgy alakítani, hogy mindkét fél nyerjen. Nem egy magányos farkas típus, a párkapcsolat való neki.

7. Hegyes szemöldök

Az éles szögben megtörő szemöldök olyan személyre utal, aki szeret szórakozni, gyors döntéseket hozni, és éhezik a külső ingereket. Spontán személyek, hirtelen reagálnak a változásokra, heves érzelmeik vezérlik őket. Ezen kívül általában jó a humoruk.

8. Egyenes szemöldök

Logikus döntésekre törekszenek, érzelmeik helyett az észérvek alapján döntenek. Nem kimondottan érzelgős típusok.

loading...