Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mindenki életébe nagy változást hoz a február! Eláruljuk miért!

Mindenki életébe nagy változást hoz a február! Eláruljuk miért!

MEGOSZTÁS

Az év egyik legkülönlegesebb napja február 10-11. lesz. Az asztrológiai szempontból különleges erővel bíró holdfogyatkozás látható lesz Ázsia nagy részén, Európában, és Észak-Amerikában is.

Ez a nap jelentős befolyással lesz az életünkre, érdemes előre felkészülni, és gondolatban ráhangolódni a különleges holdfogyatkozásra. Pozitív változásokra számíthatunk életünkben. Megújult erővel foghatunk neki terveink megvalósításának, eljött az idő, hogy legmerészebb álmaink is beteljesüljenek.

Ez a holdfogyatkozás jó alkalmat ad arra, hogy összegyűjtsük a belső erőinket, és teljes lényünkkel arra koncentráljuk, ami igazán fontos számunkra. A Szaturnusz és a Holdfogyatkozás szimmetriájának köszönhetően felerősödnek a képességeink, és személyiségünk lehető legtehetségesebb oldala fog megmutatkozni.

A holdfogyatkozás segítségével megszabadulhatunk azoktól a dolgoktól, amik eddig nyomasztottak minket, végre letehetjük a lelki terheinket. Szabadon, megújult erővel foghatunk neki, hogy megvalósítsuk álmainkat, terveinket. Ezeket a pozitív, segítő energiákat egészen a következő holdfogyatkozásig, vagyis augusztusig érezni fogjuk.

Használjuk ki ezt az egyedülálló alkalmat, és alakítsuk úgy az életünk, amilyenről mindig is álmodoztunk. Az Oroszlán jegyében zajló holdfogyatkozás lehetőséget arra, hogy megerősítsük a baráti, és családi kapcsolatainkat, olyan ismerőseinkkel vegyük fel újra a kapcsolatot, akikkel már rég nem találkoztunk. Önbizalmunk is meg fog erősödni, ezért könnyen le tudjuk majd győzni az esetleges akadályokat.
Ez a holdfogyatkozás nagyon pozitív hatással lesz az életünkre, úgy fogjuk érezni, hogy végre kiteljesedhetünk, megnő az önbizalmunk, és kezünkbe vehetjük az életünk irányítását. A kihívásokat, és az akadályokat könnyedén le fogjuk győzni, annyi energiánk lesz, mint még soha eddig. A sikerélmények pedig még több energiával töltenek majd fel.

Szerző: tudasfaja.com

loading...