Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mindannyiunk életére hatással lesz a február 10-11-én lévő Holdfogyatkozás!

Mindannyiunk életére hatással lesz a február 10-11-én lévő Holdfogyatkozás!

MEGOSZTÁS

A Február 10-11-én létrejövő Holdfogyatkozás látható lesz Észak-Amerikában, Európában, és Ázsia nagy részén is.

Ez a jelenség asztrológiai szempontból is nagyon fontos, hiszen jelentős befolyással lesz az életünkre. Pozitív változásokra számíthatunk, megerősítve a belső lelki erőnket, hogy valóra tudjuk váltani álmainkat.

Ez a Holdfogyatkozás teljes szimmetriába kerül a Szaturnusszal, amelynek hatására felerősödnek a képességeink, a tehetségünk, az ösztöneink, a vágyaink, és rálátásunk lesz a hibáinkra is.

A februári Holdfogyatkozás segítségével megszabadulhatnak a lelki terheinktől, amelyek megakadályoznak abban, hogy megvalósíthassuk álmainkat. Ezek az erős energiák egészen a következő Holdfogyatkozásig fogják éreztetni hatásukat, amely idén augusztusban következik be.

A februári Holdfogyatkozás az Oroszlán jegyében fog tartózkodni, aminek hatására szorosabb kapcsolat alakul ki a családi, baráti és párkapcsolati téren.

A Jupiter ellentétes pozícióban van az Uránusszal, amelynek lesz némi negatív hatása a kapcsolatrendszereinkre, de egyéniségünk és önbizalmunk megerősítésével leküzdhetjük ezen akadályt.

Mégis, ahogyan már korábban említettük: ez a Holdfogyatkozás pozitív hatással lesz az életünkre, optimistának és energikusnak fogjuk érezni magunkat. A kihívásokat, a problémákat sikeresen megoldjuk, mert tele vagyunk inspirációval, lendülettel, így nem fogunk félni a jövőtől, hanem kitartóan fogunk dolgozni a jólétünk megteremtéséért.

Forrás

loading...