Don't Miss

Ha most nem cselekszel, később megbánhatod! Asztrális hatások az év utolsó napjaira!

By on 2016-12-28

2016 vége kalendarisztikus eseményekben igencsak gazdag. Ez pedig azt jelenti, hogy ha eddig nem intéztünk el mindent, most lehetőséget kapunk, hogy lezárjuk elintézetlen dolgainkat 2016-ban.

Most vegyük sorra az égi jelenségek üzeneteit, befolyását életünkre!

A retrográd mozgásban lévő Merkúr

Ez az utolsó momentum, amikor ebben az évben még a Merkúr retrográd mozgásban lesz, amely december 19-én kezdődött és egészen 2017. január 8-ig fog eltartani.

A retrográd mozgásban lévő Merkúr mindig arra ösztönöz bennünket, hogy nézzünk önmagunkba, vizsgáljuk meg lelkünket, hogy előhozzuk a megoldatlan dolgokat a tudatalattinkból. A Plútó is segítségünkre lesz, kivezet a sötétségből és megmutatja a fény fele vezető utat. Az Uránusz abban segít, hogy ismét szabadok, függetlenek lehessünk, és felejtsük el a félelmet. Ahhoz, hogy újjászülessünk, meg kell szabadulnunk a régi beidegződéseinktől, szokásainktól, győzzük le a bennünk lévő negatív erőket, és öleljük át lelkünk pozitív oldalát.

Téli napforduló: December 21-e

Ez az az időszak, amikor a lelki, spirituális dolgokra leszünk fogékonyak, amikor befele fordulunk. Megszabadulunk a régi görcsöktől, félelmektől, haszontalan dolgoktól, és az újjászületésre összpontosítunk, hiszen ez a legfontosabb teendőnk az évnek ezen időszakában. Úgy tartják, hogy a téli napfordulókor, különösen Újhold idején, a fizikai és a lelki világ között határ nagyon vékonnyá válik, így sokkal könnyebb lesz az álmainkkal kapcsolatban tervet készíteni, hiszen ebben a lelkünk is segít, megsúgja, hogy mit kell tennünk. Figyeljünk a belső hangokra.

A Mars a Halak jegyében

A Mars a Merkúr hatását segíti elő úgy, hogy több lehetőséget biztosít arra, hogy az álmok, és ne a cselekvés fontosságára fektessük a hangsúlyt. Abban segít ez a bolygó, hogy az álmainkra, érzelmeinkre koncentráljunk, és irányt mutat, hogy mit kell ilyenkor tennünk, és mit nem.

Újhold a Bakk jegyében

Ha tisztában vagyunk az álmainkkal, és elvégeztük a lelki nagytakarítást is, akkor igyekezzünk új célokat kitűzni, amiben segít a december 29-i Újhold is. Ez egy ideális nap, hogy megtervezzük a jövőnket, a céljainkat, hiszen ekkor már érezhetően hosszabbak a nappalok és rövidebbek lesznek az éjszakák.

2017: Egy új kezdet

2017 az 1-es szám vibrációjának éve lesz, mivel 2+0+1+7 = 10 = 1+0 = 1, ami azt jelenti, hogy elérkezett az idő az újrakezdéshez, mivel 2017 egy 9 éves ciklus első esztendője. El kell engednünk a múltat, és előre kell tekintenünk. Alakítsuk át az életünket, szabaduljunk meg a kötöttségektől, legyünk őszinték magunkkal szemben, ne szégyelljük a hibáinkat, ne tagadjuk le azokat, hanem helyettük figyeljünk a pozitív dolgokra. Ne viseljük többé a tökéletesség maszkját, bátran vállaljuk önmagunkat, mert csak így lehet teljes, boldog életet élni a következő 9 évben.

Forrás
loading...
Close