Kezdőlap EZOTÉRIA Ez az 5 csillagjegy nem túl szerencsés a szerelemben! Te is közéjük...

Ez az 5 csillagjegy nem túl szerencsés a szerelemben! Te is közéjük tartozol?

MEGOSZTÁS

Egyes emberek arra panaszkodnak, hogy nincs túl sok szerencséjük a szerelemben, nem sikerül rátalálniuk a megfelelő társra. Az alábbi csillagjegyek abba a kategóriába tartoznak, akinek nem jutott túl sok jó szerelmi téren.

Ha te is az alábbi csillagjegyek közé tartozol, nézd az élet pozitív oldalát: ha nincs is szerencséd a szerelemben, lehet, hogy más területen viszont neked kedvez a szerencse.

Kos

-nagyon szeretetfüggő vagy, ez az érzés az egész életedet meghatározza. Viszont egész életedben a függetlenségedért, és az érdekeid érvényesítéséért harcolsz. Ez nagyon befolyásolhatja a partnerkapcsolataidat, kevés olyan ember akad, aki el tud viselni.

Oroszlán

-hűséges típus vagy, és mindent megteszel azért, hogy boldog, és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élhess. Azonban nagyon fontos számodra az, hogy saját akaratodat érvényesítsd, ezért akadályokba ütközhetsz. Mindig a tökéletességre törekszel, de a maximalizmusoddal gyakran irritálhatod a körülötted levő embereket.

Skorpió

-szenvedélyes, és féltékeny típus vagy, néha, ha szerelmes vagy valósággal kifordulsz magadból. Állandóan ellenőrizni, és birtokolni szeretnéd a partnered, ez pedig számos vitát szül. Légy egy kicsit lazább, ez megkönnyítheti a helyzetedet.

Bak

-nagyon nehezen nyitod meg a szíved mások előtt, és elég bizalmatlan vagy a környezeteddel szemben. A partnered nagyon sokat kell küzdjön azért, hogy meghódítson, míg közben te semmi biztató jelet nem küldesz felé. Állandóan indokolatlanul féltékeny vagy, és ez egy cseppet sem könnyít a helyzeteden.

Halak

-neked soha nem elég az a szeretet, amely feléd irányul. Állandóan azt gondolod, hogy téged senki sem szeret, sőt, a probléma forrása talán abból adódik, hogy te sem szereted önmagad eléggé. Nem tudsz egyedül lenni, mindig szükséged van valakire, aki melletted van, és állandóan biztosít arról, hogy mennyire szeret.

Szerző: tudasfaja.com

loading...