Kezdőlap EZOTÉRIA Egy érett nő 5 legfontosabb jellemzője, ami sokakból hiányzik!

Egy érett nő 5 legfontosabb jellemzője, ami sokakból hiányzik!

MEGOSZTÁS
Hirdetés

Egy érett nő kiegyensúlyozott, mindig tudja, hogy mit akar, határozott, optimista, céltudatos, kedves és még folytathatnánk a listát.

Ha egy érett nővel találkozunk, tudjuk, hogy hangulata nem fog egyik percről a másikra megváltozni, rá mindig lehet számítani, és körülötte akkor is süt a nap, ha fekete felhők húzódnak az égen.

Nézzük, melyik az az 5 tulajdonság, mely minden erős és érett nőben közös!

1.Önálló

Egy érett nő tudja, hogy nem attól lesz erős, ha valaki állandóan ott van mellette, fogja a kezét és bíztatja. Ő mindig meg tudja védeni magát, ha kell. Meg tudja választani a számára fontos, és hasznos dolgokat, tudja, hogy mit akar, soha nem érik váratlanul a dolgok, hiszen mindig határozott.

2.Beszélget

Tudja, hogy a kiegyensúlyozott élet egyik legfontosabb kelléke a párbeszéd. Fontos, hogy megbeszéljük, elmondjuk, és kimondjuk azt, amit szeretnénk, és azt is, ami nem tetszik, vagy nyomaszt. Mindezt persze civilizált hangnemben. Kerüli az érzékeny témákat, a vitákat, és a fölösleges pletykálkodást is.

3.Kifejezi vágyait

Egy érett nő soha nem várja el egy férfitól, hogy az kitalálja éppen mit szeretne, mire vágyik. Tudja, a férfiak nem látnak az érzelmeinkbe, nem érdemes sejtetni, ködösíteni, konkrétnak kell lenni. Számos konfliktus elkerülhető, ha tapintatosan, és diplomatikusan elmondjuk, hogy mit szeretnénk.

4.Kulturált

Érdeklik a kulturális eseménye, változások, nyitott a világ dolgai iránt. Olvas, zenét hallgat, múzeumba jár, intelligens-ilyen egy ízig-vérig nő.

5.Nyugodt

A legnehezebb helyzetekben is próbál higgadt, és kiegyensúlyozott maradni. Nem pánikol, hiszen tudja, azzal semmit sem old meg. Tisztában van tetteivel, és döntéseivel, mindig távol tartja magát a kétes ügyektől.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...