Kezdőlap ÉLETMÓD Azt látta, hogy valami mocorog a bezárt autóban. Mikor kinyitotta nagyon megijedt!

Azt látta, hogy valami mocorog a bezárt autóban. Mikor kinyitotta nagyon megijedt!

MEGOSZTÁS
Hirdetés

Egy nem mindennapi történetről olvashatunk az alábbiakban, amelynek egészen biztosan nem szívesen lettünk volna közvetlen a résztvevői.

Az USA-ban végigsöprő Irma hurrikán számos családot arra ösztökélt, hogy elhagyja otthonát, és biztonságosabb helyen húzódjon meg.

Vannak, akik a veszély elvonulás után vissza tudtak térni otthonukba, de nem mindenki volt ilyen szerencsés.

A Gonzales család is elmenekült a hurrikán elől, de szerencsére az ő házukat megkímélte, és elkerülte az ítéletidő. Azonban, amikor visszatértek az otthonukba, fura meglepetésben volt részük.

Travis Gonzalez, az apa arról számolt be, hogy, amikor visszatértek a házhoz, a környék mindenütt tele volt medvékkel. Travis fia mesélte ezt a meglepődött családnak, miután kivitte a kutyákat sétálni, és visszatért a házba.

“A fiam bejött a lakásba, és azt mondta, hogy odakint minden tele van medvékkel, úgy látta, hogy még a kocsit is birtokba vették”-mondta Travis.

Travis kiment az utcára, odalopózott a kocsihoz, kinyitotta a kocsi ajtaját, és, amilyen gyorsan csak tudott visszarohant a házhoz. A kocsiból egy anyamedve, és egy bocs mászott elő, amíg ők nem voltak otthon az állatok beköltöztek az autóba.

“Annyira megijedtem, amikor kiszöktek a medvék a kocsiból, még egyszer egészen biztosan nem csinálnám ezt meg, hogy odamegyek, és kinyitom az ajtót. Csak később tudatosult bennem, hogy mennyire veszélyes ez!”-mondta Travis.

Hirdetés
loading...