Kezdőlap AKTUÁLIS 8 csodatévő, gyógyító hely Magyarországon

8 csodatévő, gyógyító hely Magyarországon

Sokan a hagyományos gyógyszeres kezelések mellett vagy helyett a természetes gyógymódokban (is) hisznek, ezért szívesen látogatnak olyan helyeket, amelyekről úgy tartják, hogy energia csomópontok, energiamezők húzódnak alattuk.

A Földet keresztül-kasul szabdalják a szabad szemmel nem érzékelhető energiavonalak, amelyek metszéspontjain pozitív erők összpontosulnak, és ezeknek gyógyító erőket tulajdonítanak.

Az alábbiakban nyolc olyan magyarországi gyógyító helyet ajánlunk, amelyek segíthetnek feltöltődni, és az egészségügyi problémák kezelésére is jótékony hatással lehetnek.

1.Dobogókő: a Dalai Láma ugyan megmosolyogta azt a felvetést, hogy a Föld szívcsakrája a Pilisben, Dobogókőn lenne, ennek ellenére sokan úgy tartják, hogy a helyre látogatók energiával töltődnek fel, és az egészségük is megerősödik.

SONY DSC
Fotó: orszagalbum.hu

 2.Bükkszentkereszt: a lenyűgöző kirándulóhelyet, Bükkszentkeresztet és környékét szubalpin gyógyhellyé nyilvánították. A helyi hegyvidéki klíma segíthet a légúti betegségek kezelésében, ugyanakkor jó hatással van a pajzsmirigyproblémákra, illetve a vérszegénységre is.

bukkszentkereszti
Fotó: orszagalbum.hu

3.Hegyestű: a Balaton-felvidéken található település bazaltorgonái a beszámolók szerint különleges hatást gyakorolnak a testre, amit az oda látogatók szerint nyugalmat áraszt.

Hegyestu
Fotó: orszagalbum.hu

4.Majki remeteség: az Oroszlány külterületén található majki remeteség a kamalduli szerzetesek otthona volt a rend 18. század végi feloszlatásáig. Az ezoterikus álláspont szerint a műemlékegyüttes a Földet átszelő Szent György-vonalak találkozáspontjára épült, ennek köszönhetően gyógyító energiával bír.

majki-remeteseg
Fotó: orszagalbum.hu

5.Márokföld: a Zala megyében található Márokföldet az ország egyik legerősebb energiapontjának tartják. Az itt található magas rezgésszámú energiagóc a különböző betegségek gyógyításában segít, és lelki nyugalmat hoz annak, aki felkeresi.

marokfoldhaz
Fotó: pozitivnap.hu

6.Fegyverneki Kálvária-domb: a Szolnoktól 35 kilométerre található Fegyverneken fekvő Kálvária-domb energiaáramlásának intenzitását be is mérték, így csatlakozhatott az ország leghíresebb gyógyító dombjainak sorához.

1279463469
Fotó: orszagalbum.hu

7.Mátraverebély-Szentkút: a búcsújáróhelyet évente körülbelül kétszázezer zarándok keresi fel a csodákban, gyógyulásokban vagy lelki megerősödésben bízva.

SONY DSC
Fotó: orszagalbum.hu

8.Attila-domb: a Tápiószentmártonban található Attila-domb gyógyító erejét egyes elméletek szerint a mérések során is érzékelhető, felszínre törő elektromágneses sugárzásnak köszönheti.

 Attila-domb
kincsemlovaspark.hu

15+1 hely Magyarországon, melyekről nehéz elhinni, hogy léteznek!

Újabb 15 hely Magyarországon és környékén, melyekről nehéz elhinni, hogy léteznek!

loading...