Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 3 titkos módszer, ami segít megszabadulni minden pattanásodtól és mitesszeredtől

3 titkos módszer, ami segít megszabadulni minden pattanásodtól és mitesszeredtől

MEGOSZTÁS

Most megtudhatjuk, hogyan szabadulhatunk meg legkönnyebben a pattanásoktól, és a mitesszerektől. Semmi ördöngösség nincs a dologban, csupán a természet gyógyítóerejét kell felhasználnunk.

1.Paradicsom

-antiszeptikus tulajdonságainak köszönhetően a paradicsom hamar leszárítja a pattanásokat, úgy hogy közben értékes tápanyagokkal tölti fel az arcbőrt. Lassan itt a szezon, használjuk ki ezt a sokoldalúan gyógyító, és szépítő zöldséget.

A bőrhámlasztásban is segítségünkre lesz. Vágjunk félbe egy paradicsomot, dörzsöljük át vele az arcunk. Hagyjuk állni egy fél órán át, majd mossuk le. Hetente egy-két alkalommal ismételjük meg a műveletet.

2.Burgonya

-reszeljünk le egy kisebb krumplit, majd borítsuk be vele az arcunk. Hogy könnyebben kezelhető pakolást kapjunk egy fél teáskanál mézet is keverhetünk a nyers burgonyához. Hagyjuk 15 percig állni, majd mossuk le.

3.Szódabikarbóna

-keverjünk el egyenlő arányban szódabikarbónát, és vizet, majd a keletkezett pépes masszával kenjük be az előre megtisztított arcunkat. Hagyjuk állni 8 percig, majd körkörös mozdulatokkal masszírozzuk át az arcunk, és mossuk le forró vízzel.

Nagyon hatékony pattanások, és mitesszerek ellen, de a bőr pH-egyensúlyát is rendbentartja. Hetente egyszer legalább alkalmazzuk ezt a módszert.loading...