Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP 2018 éves kínai horoszkóp: a kutya éve tele lesz konfliktusokkal!

2018 éves kínai horoszkóp: a kutya éve tele lesz konfliktusokkal!

Hirdetés

A kutya, a kínai horoszkópban az értelem és a védelem szimbóluma, ugyanakkor az előttünk álló 2018-as évet egy nagyon érzékeny és sérülékeny időszakká változtathatja a történelem szempontjából.

Erre az időszakra jellemző lesz, hogy mindazok, akik elégedetlenek szociális helyzetükkel, ennek hangot is adjanak, hogy ezáltal egy elfogadhatóbb életszínvonalat tudjanak biztosítani gyerekeik számára.

Hirdetés

2018 Kínai Horoszkóp – A Kutya éve, mely tele lesz konfliktussal! Hogyan vészeljük át ezt az időszakot?
Fotó: Pixabay.com

A kínai hagyomány és babona szerint, a Kutya szimbóluma alatt álló időszakokat heves konfliktusok jellemzik. A vas Kutya éveit talán még ennél is pusztítóbb energiák jellemzik, mely akár a háború előszeleként is értelmezhetőek. Ez a vas Kutya éve legközelebb 2030-ban következik be.

A 2018-as évben mindannyian nagymértékű toleranciáról és empátiáról kell tanúbizonyságot tennünk, hiszen csak így tudjuk megőrizni a karmikus egyensúlyt és elkerülni a fölösleges konfliktusokat.

A 2018-as kínai horoszkópot a Föld Yang energiái uralják. Ez azt jelenti, hogy a jövő év tele lesz olyan eseményekkel, melyek a biztonsággal, társadalmi megmozdulásokkal lesznek kapcsolatban.

A világ vezér egyéniségei hallatni fogják szavukat, a társadalmi párbeszéd és szolidaritás kapcsán. Földünk tele lesz a különböző társadalmi rétegek közötti konfliktusokkal, melyek a kapzsiságból, a mérhetetlen egoizmusból és a nemtörődömségből fakadnak. Ezen csak egy nagyméretű kulturális impulzus segíthet, úgy egyéni, mint a közösség szintjén.

Mindezek ismerősen hangzanak számodra? Attól tartunk, hogy igen.

Ezért ebben a bizonytalan helyzetben, nagyon fontos, hogy megtartsuk hitünket, tiszta szívünket és lelkünket. Nézzük tehát, mit kell tennünk, hogy átvészeljük ezt az időszakot!

Győződjünk meg arról, hogy jó barátokkal vagyunk körülvéve, akikre mindig számíthatunk!

Mert könnyebb egy munka kapcsolatot kialakítani, mint igaz barátokra lelni. Tudjuk, hogy a munkahelyi sikerek általában együtt járnak az anyagi sikerekkel. De a bajban, az igaz barátok jelenléte mindennél fontosabb. És nem a Facebook barátokra gondoltunk, hanem azokra, amelyek segítségére minden körülmények között számíthatunk.

És minél több ilyen baráttal rendelkezünk, annál jobban érezzük magunkat. Egy kutatás kimutatta, hogy azon személyek esetében, akik nem rendelkeznek barátokkal, a túlélés esélyei a felére csökkennek. Ezért minden erőnkkel azon legyünk, hogy úgy a munkánk, mint a személyes kapcsolataink terén, minél több igaz barátra tegyünk szert.

Figyeljünk kellőképpen a megfelelő alvás mennyiségére, hiszen a pihenés semlegesíti a negatív energiákat!

Egy nehéz nap után, a jó minőségű alvás hozzásegít az elveszett energiák pótlásához, és ezáltal jobban tudunk koncentrálni a munkánkra. Az alvás ugyanakkor fontos a boldogságunk szemszögéből is. Po Bronson és Ashley Merryman újságírók, a NutureShock című lapban megállapítják, hogy az alváshiányban szenvedő emberek hajlamosak a velük történt negatív dolgok kihangsúlyozására. Ugyancsak a kialvatlanság számlájára írható, hogy az ilyen embereken elhatalmasodik a félelem és a harag érzése.

Töltsünk minél több időt a család és a barátok társaságában!
Ez a kijelentés úgy hisszük nem kerül bizonyításra, hiszen nincs nagyobb boldogság annál, mint amikor a családdal és barátokkal tölthetjük a szabad időnket. A Harvard Egyetem kutatója, Daniel Gilbert szerint, semmi nem tölthet el bennünket nagyobb boldogsággal, mint a szeretteink és barátaink közelsége. Ezért különösen az előttünk álló évben becsüljük meg úgy a barátainkat, mint a családunkat, hiszen a bajban csak rájuk tudunk számítani teljes mértékben.

Forrás

Hirdetés