Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP 2018: ebben az évben az Oroszlán lesz az év nője! Eláruljuk miért!

2018: ebben az évben az Oroszlán lesz az év nője! Eláruljuk miért!

Hirdetés

A vonzó, magabiztos, kedves, és stílusos nők még a legnagyobb tömegből is kitűnnek. Ebben az évben az Oroszlán nők minden férfit le fognak venni a lábáról, olyan pozitív kisugárzásuk lesz. Szerelem, és kiegyensúlyozott év vár rájuk!

 

Hirdetés

Ebben az évben egy kicsit át kell adnod magad a kényelemnek, és a kellemes időtöltésnek.

Szánj több időt a feltöltődésre, olvass, meditálj, hallgass zenét, kényeztesd magad egy kellemes lábfürdővel. Úgy próbálj meg változtatni az életstílusodon, hogy közben hangolódj rá a 2018-as évre. Építs fel magadban egy erősebb jellemet, és egy mélyebb szellemiséget.

A tavasz egy nagyon nyugodt időszakkal vár rád, bármit megtehetsz fejlődésed érdekében, hiszen csak nyugalom, és magabiztosság fog áradni belőled.

Ebben az évben nagyon sok boldog pillanat fog rád várni, nem csak a családi életben, de a munkahelyeden, és a baráti kapcsolataidban is sikeres leszel. Úgy tűnik, semmi sem fogja útját állni a boldogságodnak.

Meg kell tanulnod hallgatni, elengedni magad, és nem szabad idegeskedéssel, kritizálással töltened az időd.

A férfiak valósággal körbe fognak rajongani ebben az évben, hiszen a magabiztossággal egy időben egy nagyon erős nőies kisugárzásra is szert fogsz tenni.

A július végén született Oroszlánok, valószínű boldogságukat egy másik országban fogják megtalálni, így minden bizonnyal egy költözés is vár rájuk.

Hirdetés