Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP 2018-as szerelmi horoszkópod elárulja boldogság vagy szenvedés vár-e rád!

2018-as szerelmi horoszkópod elárulja boldogság vagy szenvedés vár-e rád!

Hirdetés

A szerelem a világ egyik legédesebb érzése. Tudjuk, nem tart örökké, de érdemes időnként feléleszteni a régi tüzet, és élvezni a boldog pillanatokat. Eláruljuk, mit tartogat számodra a 2018-as év!

Kos

Nagyon makacs vagy, és éppen ezért hajlamos vagy a szenvedésre. Soha nem vagy hajlandó beismerni, hogy tévedtél, és ez a szerelmi kapcsolatodra nem vet túl jó fényt.

Hirdetés

Bika

Minden kapcsolatban vannak nézeteltérések, és viták. Hajlamos vagy ilyenkor nagyon szenvedni, egyből nagyon sötéten látod a világot. Ne gondold azt, hogy egy kis veszekedés a kapcsolat végét jelenti.

Ikrek

Az őszinte, és rózsaszín szerelem nem sokat jelent számodra, inkább fontosabb, hogy meglegyen a biztonságot jelentő házassági papír. Nem szenvedsz különösebben akkor sem, ha végetér a kapcsolatod.

Rák

Akár a dráma királya címet is kiérdemelheted, hiszen borzasztóan tudsz szenvedni egy szakítás után. Még arra is képes vagy, hogy érzelmileg zsarold az exed.

Oroszlán

Ha a kapcsolat a végéhez közeledik, nem vagy képes beismerni soha, hogy te is hibáztál valamiben. Nem mutatod ki, de legbelül szenvedsz, és tisztában vagy azzal, hogy tévedtél.

Szűz

Hajlamos vagy arra, hogy különböző elméleteket gyárts, és ezektől természetesen nagyon szenvedsz. Negatív színben tünteted fel a történéseket. Szakítás után magadba fordulsz, és elszigetelődsz a külvilágtól.

Mérleg

Ha nem vagytok együtt a partnereddel, akkor mindenféle rémtörténeteket találsz ki fejben. Hajlamos vagy a féltékenységre, és ez egyáltalán nem vet jó fényt a kapcsolatotokra. Ha sokáig folytatod így, még szakítás is lehet a vége.

Skorpió

Nagyon tudsz szenvedni, bár ezt soha nem vagy hajlandó bevallani. Mélyen elrejted az érzéseid, a felszínen pedig megpróbálsz igazi jófej lenni.

Nyilas

Hajlamos vagy az állandó ellenőrizgetésre, ezzel pedig gyakran elijeszted a partnered. Egy ilyen kapcsolatban senki nem lehet boldog igazán, így előbb-utóbb odébb áll a párod.

Bak

Első pillantásra nyugodtnak, és kiegyensúlyozottnak tűnhetsz, de legbelül nagyon impulzív vagy. Ha rájössz, hogy átvertek, soha nem tudsz megbocsátani, inkább egyből szakítasz.

Vízöntő

Érzelmileg nagyon instabil vagy, és egy szakítás bizony végzetes lehet számodra. Rögtön padlóra kerülsz, és nagyon nehezen tudod rávenni magad, hogy bárkivel újra kapcsolatot alakíts ki idővel.

Halak

Féltékeny, és bizonytalan vagy, hajlamos vagy a veszekedésre, nehezen tudod elfogadni, hogy nem mindig csak neked lehet igazad.

Hirdetés