Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 2017. február 11.: Nagy változást hozhat az életed be a mai Holdfogyatkozás!

2017. február 11.: Nagy változást hozhat az életed be a mai Holdfogyatkozás!

Hirdetés

Minden égi jelenség jelentős befolyással van az életünkre, ezért mondanunk sem kell, hogy a február 10-11-én bekövetkező Holdfogyatkozás is nagy hatással lesz ránk.

Már az idők kezdete óta az emberiség különös jelentőséggel ruházta fel ezt a nem mindennapi eseményt. Úgy gondolták, hogy Holdfogyatkozás idején valami rendkívüli dolog történik, ami többnyire természeti katasztrófa, éhínség, pusztulás bekövetkeztét vetítette előre.

Hirdetés

Ma már úgy gondoljuk, hogy nem csak a külsőségekre van hatással, például látványban, a Holdfogyatkozás, hanem a belső békénket, lelki erőnket is nagy mértékben befolyásolja.

Például a februári Holdfogyatkozás hatására érzékenyebbek leszünk, mindent jobban fogunk érezni, ezért fontos az, hogy az ösztöneinkre, a belső hívó hangokra hallgassunk. Ha így teszünk képesek leszünk felfedezni mások gyenge pontjait, ugyanakkor mi sokkal türelmesebbek, higgadtabbak leszünk.

A Holdfogyatkozás arra is késztet bennünket, hogy felnőtt módjára elemezzük a helyzetünket, nézzük meg, hogy miben vagyunk jók, és miben kevésbé jók, majd ezek alapján változtassuk meg eddigi életfilozófiánkat. Az égi jelenség hatására újra szabadok szeretnénk lenni, kezünkbe venni a saját életünket és azt cselekedni, ami igazán boldoggá tesz bennünket.

Ha most készülünk a hétvégén egy romantikus utazásra a párunkkal, vagy csak egyedül szeretnénk elmenni valahová, remek alkalom lesz, hiszen a Holdfogyatkozás segít abban, hogy a világ feltárja előttünk a titkait, hogy szélesítsük a látókörünket, ismerkedjünk meg új emberekkel, ami akár az anyagi helyzetünkre is jó hatással lehet.

Azonban negatív hatásai is lehetnek a Holdfogyatkozásnak, például, kihasználhatjuk a helyzetünket, hogy elérjük, amit szeretnénk. Ugyanakkor csökkenhet az empátiánk, a tolerancia érzetünk, konfliktusokat robbanthatunk ki, rendetlenséget teremthetünk az életünkben. De ha jól használjuk fel a Holdfogyatkozás által küldött energiákat, akkor türelmesebb és megértőbb emberekké válhatunk, ami jót tesz a spirituális fejlődésünknek.

Forrás

Hirdetés